walk on wings, tread in air: Yang belum sahaja.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Yang belum sahaja..
2012-05-16

To those yang aku dah email regarding Shawl 13, harap dapat respond.
Kepada yang dah buat payment, thank you.
Kepada yang belum, sila respond secepat mungkin sebab aku boleh hold the booking sampai Jumaat ni je. Kalau tak, aku terpaksa jual pada waiting list.
Tapi kalau ada special request like nak bayar next week ke, boleh je.
Please notify aku dulu ye.



Ni gambaq malam tadi.
Shawl yang bergelimpangan atas lantai sebab setakat menggelimpangkan sahaja lah yang aku mampu buat malam tadi. Sebab penat sangat satu hari drive dari satu hujung ke satu hujung, tambah dengan first day period lagi. So, quite letih sikit dari hari biasa.

Pada yang berminat nak beli shawl-shawl dari range SHAWL 13, email aku dulu.
Sebab ada yang dah sold out, aku tak sempat nak update stock availability kat blog. Yang ada now pun sehelai dua je each colour. Apa-apa email dulu.

Pada yang pernah beli shawl dari aku mesti tau ada label Fleur kat shawl. This time, takdak!
Sebab kali ni shawl masuk sampai 420pcs jadi bibik aku tak menang tangan nak jahitkan label sebab dia pun dok motong baju nikah orang now.



CAK!!!

Comel tak orang tua umur 35 tahun main cak-cak?

Ni muka pagi tadi.
Kemain lagi bershawl-shawl padahal nak pi beli nasik lemak je.

Nak test shawl baru sampai katakan, terpaksa la poyo sikit beli nasik lemak sarung shawl siap ber-brooch brooch bagai.

Seriesly, sejak pakai this collagen aku malas pakai lipstick and letak mekap except eyeliner.
Aku rasa macam muka aku dah ok without mekap.
"OK" tu bukan bermaksud cantik, but muka rasa fresh and nampak segar.
So jimat sikit duit mekap aku.
Silap-silap sok terus basi lipstik aku tak guna.

Ok, ni sebenarnya nak cakap pasal Collagen Ephyra.
Sape ada dalam FB list aku tau yang aku dah up-kan status pasal Ephyra.

The founder mintak aku handlekan all request from blog reader aku sebab dia kata order and request masuk bertalu-talu so dia takut takleh kejar and overlook request korang.

So, nowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww....

Sape nak order Ephyra, nak tau psl Ephyra, please email me directly : aveo757@yahoo.com

Macam yang korang tau, promotion price is RM198 untul 31st of May 2012.
Lepas tu price akan back to normal, RM229/30 sachets.

The founder ada update aku pasal berapa orang yang dah beli directly to her dari blog aku.
Kepada yang belum buat purchase or plan to purchase, ada something menanti anda. The gift bukan dari founder, but dari company aku sendiri.

Every purchase of Ephyra will get - shopping voucher.

But this special gift applies to yang belum buat purchase.
Yang dah buat purchase tak dapat la kot sebab korang dah buat payment directly to the founder.
Tapi don't worry, let me know if korang dah beli.
Aku akan bagi the voucher with your second purchase :)


So anyone interested, kindly email me for further details.

posted by aveo757 @ 3:42 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER