walk on wings, tread in air: Respon <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Respon
2012-02-21

Minta maaf kalau ramai yang tunggu giliran.
Tapi aku masih ada 70 email request dan soalan kepada Kak Sri Siantan belum berjawab. Aku dah baca, tapi lom sempat respond lagi.
So, harap bersabar. Insyallah aku cuba settlekan satu-satu.
Kepada yang email aku nak jadi business partner, yang nak tumpang letak baju/tudung kat tailoring shop aku, yang mintak pendapat pasal keje, etc, semuanya dah dibaca.
Akan cuba dibalas.

Nanti aku tepek email-email yang respond pasal seafood semalam.
Mesti ramai nak tau port-port best tapi sekitar Selangor je la pun budak-budak ni bagi.

Nanti la eh?
posted by aveo757 @ 1:55 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER