walk on wings, tread in air: Respon <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Respon
2012-02-21

Minta maaf kalau ramai yang tunggu giliran.
Tapi aku masih ada 70 email request dan soalan kepada Kak Sri Siantan belum berjawab. Aku dah baca, tapi lom sempat respond lagi.
So, harap bersabar. Insyallah aku cuba settlekan satu-satu.
Kepada yang email aku nak jadi business partner, yang nak tumpang letak baju/tudung kat tailoring shop aku, yang mintak pendapat pasal keje, etc, semuanya dah dibaca.
Akan cuba dibalas.

Nanti aku tepek email-email yang respond pasal seafood semalam.
Mesti ramai nak tau port-port best tapi sekitar Selangor je la pun budak-budak ni bagi.

Nanti la eh?
posted by Diana Ishak @ 1:55 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER