walk on wings, tread in air: Iklan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Iklan
2012-02-20
IKLAN 1

From: nurul lissa ab rahaman
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Sunday, January 15, 2012 4:32 AM
Subject: iklan coach permohonan





hi kak di
semoga sehat selalu.
kak di...saya nak tumpang iklan bisnes authentic coach
ad brape ketol je amek dr US
so sape nak beli coach mulah mulah
mari la serang..gambar atas contoh bag yg tgh available
jempot ke fb ye click link fb ni http://www.facebook.com/profile.php?id=100000803075362
or cri kat fb search Garagae Sale Mooismoois
tima kasih kak di.;)



IKLAN 2


From: aien nurul
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Tuesday, January 17, 2012 1:07 PM
Subject:


As Salam ...
Kak Di... saya NURUL AIN MUSTAKIM....saya ni silent reader Kak Di...nak minta jasa baik Kak Di Promotekan Kedai Online ain kat FB ni...SO dalam online shop ain ni ada jual baju, skin care (TABITA SKIN CARE), beg, alat makeup...so minta Kak Di war-warkan di BLOG Kak Di yang sungguh ramai pengunjungnya...:) very the heaven...so ni alamat FB ain Kak Di..Nureenz Biz. Ain ada attachkan sebahagian gambar produk online shop ain Kak Di...Tq Kak Di ...Jasa Kak Di amat saya hargai...







IKLAN 3




From: Shikin Othman
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Wednesday, January 18, 2012 1:59 PM
Subject: Kak Di Tolong iklan kan
 

Salam,

Kak Di..saya ni reader kak Di... Since blog kak Di banyak pembaca..saya nak mintak tolong iklan kan blog jualan saya boleh x? http://shikinothmandesign.blogspot.com...thanks Kak Di... :D

Shikin Othman Design
http://shikinothmandesign.blogspot.com
FB: Shikin Othman Design
012 - 227 1964




IKLAN 4


 From: hyz kelbross
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Wednesday, January 18, 2012 2:42 PM
Subject: assalamualaikum..


assalamualaikum kak di.
kak di, minta tolong iklankan sekejap kat blog akak boleh?

perkhidmatan melukis mural
untuk : sekolah / tadika / rumah / pejabat / dan lain2
harga : rm12 - rm18 kaki persegi ( mengikut lukisan, jenis cat dan bajet anda ) harga termasuk kos pengangkutan dan perkhidmatan melukis.( untuk kL, pj, puchong,  subang )
blog : http://hyzcreative.blogspot.com/search/label/muraL%20oH%20muraL 
berminat/pertanyaan : hyzcreative@gmail.com

tempahan cheese fruit cake
harga : rm 35 / 1kilo
tempahan untuk : area kl, puchong, putra height, subang ~ penghantaran percuma.
tempahan / pertanyaan : hyzcreative@gmail.com

terima kasih kak di. =)



IKLAN 5

From: Homestay Sulha
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Thursday, January 19, 2012 11:03 PM
Subject:

Salam Kak Di, saya silent reader blog Kak Di. Hehe saya nak minta tolong iklan kan pasal Homestay ayah saya di Kedah (Sg Lalang & Sg Petani), dan Penang (Alma & Penaga). Maklumat lanjut boleh tengok di homestaysulha.blogspot.com.

Terima kasih Kak Di :)





IKLAN 6

From: nety haryani
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Friday, January 20, 2012 4:28 PM
Subject: promo


Salam sis,

sis org bangi eh..same la kite nie..sis nk mtk tlg promo baby cake sy nie... blog sy http://babydiapercakes4u.blogspot.com/


IKLAN 7

From: Ain Syazrinie
To: kak di
Sent: Monday, January 23, 2012 10:08 PM
Subject: Kak Di, nak mintak tolong iklankan.. plsss.

Kakdi, Nk mntk tlg advertise. Thanks Kak Di

Kursus Pra-Perkahwinan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

Kami menganjurkan kursus pra perkahwinan Islam yang diwajibkan kepada semua pasangan yang ingin berkahwin.

Kadar bayaran adalah RM 80.00 sahaja.

Kursus diadakan pada setiap Sabtu dan Ahad setiap bulan ( bermula februari ini)
Tempat kursus adalah di Jalan Tuanku Abdul Rahman. ( KL & Selangor Indian Chamber )
Makluman lanjut sila SMS

Ms Ain 0172257920

Cikgu Amir 0122598214.

Atau layari blog http://www.kursus-kahwin.com/
thanks kakd de vasssssss

Warm Regards,
Syazrinie Mohd Shah



IKLAN 8


From: kasih aldinaa
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Tuesday, January 24, 2012 12:47 PM
Subject: Nak mintak tolong....

Assalamualaikum

Kak Di,

saya mintak pertolongan kak Di. Boleh tak post kat blog kak Di if kak Di free

sy baru je buat bisnes jual tudung online sikit2,

tula nk mintak tolong kak Di.

If kak Di bole tlg advertise, terima kasih byk2.

semoga Allah balas jasa kak Di :)

blog sy http://lemonadescarf.blogspot.com/

from

Norlaila Bt Mohd Rosli
posted by aveo757 @ 9:23 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER