walk on wings, tread in air: Kitten <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kitten
2012-02-10

From: Ninety Yahoo
To: "aveo757@yahoo.com"

Sent: Friday, February 3, 2012 6:00 PM
Subject: IKLAN di blog Kak D yg Famous.

Salam Kak D.,

I'm one of ur millions reader..
Saya ada few kittens yang nak dijual..
Breed Persian, berumur 1 bulan dan 4 bulan.
Sihat, bersih dan dah di-trained membuang air kat pasir kucing tu.. (toilet trained).

Minta jasa baik Kak D iklankan di blog Kak D boleh?

Jasamu ku kenang.. TERIMA KASIH Kak D

Regards,

Azrina Asmawi
017-4136351



Sape yang minat kucing silakan la men-call budak ni.
Aku memang sorry ye, bulu-bulu ni kureng berkenan sikit.
Dalam rumah aku bulu-bulu tak dibenarkan.
Sebab tu time nak belasah Redza hari tu aku capai hanger sebab tu je la pun yang ada.
Bulu ayam memang takde dalam rumah aku ni.
Takde istilah mengebas habuk. Cuma ada istilah mengelap habuk saje.
Kalau rumah Mak Aji dulu memang harus ada 2-3 bulu ayam yang jenis rotan bengkok tu.
Pehhh itu kalau dapat kat betis 2 kali sebat, harus kau naik pangkat Sarjan!
3 calit terus.


Aku memang tak suka kucing.
Kalau makan kat gerai-gerai memang aku cukup risau kalau ada kucing lalu bawah kerusi aku.
Padahal kucing tu tumpang lalu je pun tapi sebab time dia lalu tu ekor dia tegak ke atas, so ekor dia nanti terkena kat peha aku series geliiiiiii!
Aku ni memang kalau dibagi ular dengan kucing, aku rela pegang ular.
Tapi takde la sampai hati aku nak tendang ke, sepak ke kucing tu kalau dia datang dekat.
Aku nak tolak dengan kaki pelan-pelan pun tak berani sebab takut terkena bulu dia.
Selalunya aku akan melompat dari kerusi tu. Memang kalau makan kat tempat ada kucing ni aku takkan kenyang. Tak konsentrate aku nak bersantap.


So kucing, tak payah la kau nak bergesel bersenggol-senggolan kat aku.
Takde de aku nak suka kat kau.


Penyakit tak suka bulu ni jatuh kat Redza.
Redza dah jadi macam aku, nampak kucing je menjerit. Padahal kucing tu termenung je tak buat apa-apa pun. And Redza pun alergik bulu-bulu.

Aku lagi la alergik.
Seb baik laki I takde bulu dada.
Clean and clear.
Takleh aku bayangkan tido dengan laki yang bulu dada penuh stok-stok dari jambang sambung ke dada sambung ke pusat sambung ke telo. 
Haish! Lemas I.

posted by aveo757 @ 1:38 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER