walk on wings, tread in air: Wangi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Wangi
2012-01-13
10 Januari lepas besday Pak Aji (the same day aku perang sentap dengan En Wan).

Kesian bapak aku, tahun ni celebrate ngadap Mak Aji and Ibal je.
Betapa la tak meriahnya kan?
Hari-hari pun tengok orang yang sama.
Cuba kalau aku ada, mesti suasana lebih riang.

Kul 4 lebih, time dia nak ke surau barulah delivery blooming.com sampai.
Pak Aji kata dah umur 62 tahun baru merasa dapat bunga.
Pecah rahsia mak aku tak penah bagi bapak aku bunga.
Tapi aku taknak tanya Mak Aji la kenapa dia tak pernah bagi bunga kat Pak Aji sebab aku tau mesti dia jawab 'Ala, dia pun tak bagi mama bunga'.



Ok, aku tak tau rules bunga.
So jangan tanya aku "Why white? Why not red? Why not blue? White must white?"

Pedulik apa aku rose tu kaler white ke, grey ke, apa ke, janji bunga rose.

Pernah dulu aku dapat a bouquet of orange roses.
Aku macam suka la sebab tak pernah lagi dapat rose oren.
Pastu kawan aku tanya 'Dia ada buat salah kat kau ke?'
Aku macam 'Apesal lak?'

'Ye la, sebab rose tu kaler oren. Oren roses untuk SORRY'.

Ada aku kesah apa maksud kaler bunga tu?
Takde, aku takde hal apa kaler pun.
Janji aku dapat bunga.
Sebab sape dapat bunga maknanya dia adelah hot. Wakkakakaka.



Aku order kek sekali - American Choc.
Walaupun aku belum boleh 100% makan coklat tapi aku nampak kek ni rasa tempting.
So aku beli. Lagipun aku tau kat rumah tu ada seorang hantu belaan Mak Aji yang gila cokelat.
Jadi aku yakin dia takde masalah nak perabiskan sebijik kek ni.



Dan juga ini. Tapi by now aku jamin kotak pun dah takde.

Tapi Mak Aji baik hati.
Dia hantarkan sikit kek ni kat rumah aku sebab aku tak dapat sama-sama celebrate besday Pak Aji tahun ni.
And sampai skarang sebenarnya aku tak rasa lagi kek tu sebab aku tak turun-turun bawah.
Nanti la kejap lagi aku call bibik mintak bawakkan sikit kek tu naik bilik.
Aku harap aku dapat berita baik.

Sebab tadi aku tanya bibik pasal coklat DAIM yang kawan aku poskan pun bibik cakap tinggal sikit, Ija dah pesan kat bibik jangan kasik sesape makan sebab coklat tu sebenarnya dia punya. Oh pandai kau kan. Kau macam tau je mak kau nak makan coklat tu.





Actually aku order hadiah untuk Pak Aji tapi hadiah tu takde stok pulak. Kena tunggu.
That's why aku carik alternative hantar semua-semua ni sementara nak tunggu hadiah sampai.

Dan hadiah telahpun sampai tadiiiiiiiiiiii.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


YESSERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

(hari tu yang tanya kat mana aku beli perfume, tu alamat FB budak ni - Shah Fragrance)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Yang Gucci Flora and Bvlgari Man tu untuk Pak Aji and Mak Aji. Sebab tu tak berbukak lagi.
Biar dorang bukak. Dah nama pun present. Tapi kalau nak suruh aku bukakkan pun bolehhhhhhhhhhhh.
Takkan Pak Aji sorang je nak menyembur, haruslah belikan Mak Aji sekali. Barulah berlumba-lumba menyembur.

*mak aji and pak aji kalau nak present ni silalah datang ambik sendiri. anakanda tak berkeupayaan untuk drive*


Habis tu, aku tengok je???

Of cos la aku terbeli untuk aku jugak.

Lola bau dia aku rasa sesuai pakai malam.
Sebab kuat. Dia punya kuat tu macam Poison Dior and Beautiful Estee.
Jenis tak sesuai pakai siang (pendapat aku la).

Lovely tu, boleh tahan lovely bau dia.
But Hugo gila besttttttttttttttttt!!
Beli wehh, jangan tak beli!

Ok aku dah pening dah ni macam-macam bau ada. Semua tiga-tiga tadi aku spray kat badan sebab nak tau bau dia macamana. Aku perlu mandi sebab kejap lagi bibik nak bawak naik bubur kacang ijo. Nak makan takleh wangi-wangi sangat. Kalau boleh biar tak wangi lansung so that bau makanan tu masuk hidung. Baru ada selera.
posted by aveo757 @ 4:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER