walk on wings, tread in air: Reply <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Reply
2012-01-10
Semalam kan aku buat entry pasal dialog aku dengan En Wan tentang perfume kan.
Ada la 3-4 email masuk tanya pasal ni.
Aku tak reply sebab aku tak pandai hal-hal macam ni.
So, malam semalam aku tanya orang yang selalu aku jadikan tempat untuk aku bertanya hal-hal macam ni sebab dia lebih bijak dari aku. Dia juga orang yang banyak guide aku sewaktu aku dalam proses nak kenal tudung tu, so dia reply macam ni.


Terpulanglah pada semua untuk buat penilaian.
Aku takde masalah kalau ada yang setuju or tak setuju.
posted by aveo757 @ 2:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER