walk on wings, tread in air: Promo today <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Promo today
2012-01-10
PROMO 1
Salam kak di, cepat sembuh eyh. Kesian je baca entry akak tu.
Wuuu. Btw akak ingat saya lg?
Dulu pernah mnta tlg akak publish kan online shop.
skrg ni dah bkk balik and ada byk baju baru.
Sambil akak baring2 ngadap ipad tu kan.
Hehehe. ada baju yang sesuai utk akak kali ni. ;)
Thank you Kak di



PROMO 2

salam kak di. saya mira.saya silent reader kak Di. saya nak mintak tolong sikit kat kak Di bole x? eheh
saya ada satu product kecantikan nak buat promo tapi dalam online ni x pandai lagi jadi nak mintak 
kak Di bgtau kot kot la ada yang berminat nak try Qaseh Collagen. sekotak ada 10 sachet. satu kotak rm25.
kalau nak beli set sebulan rm75 (3 kotak). kalau ada yang berminat boleh la contact saya di 


thank u kak Di :)




PROMO 3


assalam k.di, nk mtak tlg promote kat blog..

1) Dapatkan barangan muslimah anda pada harga termurah dipasaran =)
2) Dapatkan barangan halal yang diiktiraf oleh jakim =)
3) istimewa untuk anak2 anda! dapatkan barangan little caliph anda disini =)

NUR MODERN HOUSE

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003237404771

syukran k.di!!|truskan berblogging,,|

& smga trus istqmah,, ske k.di pkai tdung =))

nk add fb k.di tp xdopet..uhuk2




PROMO 4

Assalamualaikum Di,

Hi i silent reader blog u  :)....nak mintak tlg sket...

terus straight to the point je ek :)...nak mintak tolong Di iklan kan kedai facebook saya kat blog D...first sbb blog D popular :)....kalau rasa bersesuaian tolonglah ye...kalau iklan kene bayar bgtau eh :)...

kedai saya ada jual baju bundle,baju baru n kosmetik avon :D  https://www.facebook.com/kedaikl

Papehal leh contact i kat 019-6734704

Thanks in advance :) -Nora
posted by aveo757 @ 11:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER