walk on wings, tread in air: Shopping online <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Shopping online
2011-12-19
Ni salah sorang reader dan juga blogger yang boleh layan kepala dengan aku tapi tak pernah jumpa walaupun aku tetiap bulan ada je kat Penang. Now dia ada online shopping blog jual apparel for women. Korang boleh go HERE untuk cekidaut.



Lagi satu, aku nak update pasal coklat.
Slurrpppppp! Slurrppppppp!

Ini coklat yang sama aku update dulu, but this time ada new design and new flavour.
Tak salah aku ada budak letak comment kat first entry dulu yang dia order this coklat and sedap gila. Ha, betul tak aku cakap dik? Coklat ni sedappppp.
Memang lain dari coklat yang ramai orang buat tu (yang ada edible imej Ben 10, Barbie, etc)

Kalau nak order yang ni, cakap kau nak CUP CHOC.


Packaging dia gini


Kalau nak order ni cakap saya nak order TRUFFLE HAZELNUT


Packaging dia gini

Nak order kalu, call :
JuaNita: 017 8797 669
RidHwan : 017 2992 980

posted by aveo757 @ 4:16 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER