walk on wings, tread in air: Online adelah lebih mudah dan pasti dapat tanpa perlu bertekak kat mall <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Online adelah lebih mudah dan pasti dapat tanpa perlu bertekak kat mall
2011-12-16
Dulu, akulah manusia yang paling tak yakin dengan online shopping.
Sebab takut kena tipu barang tak dapat or barang dapat tapi indah khabar dari rupa.

Tapi sekarang saya sudah tidak gentar lagi!!!
Semuanya di hujung jari anda!!

Nak pulak kalau beli pakai direct transfer, tak perlu pakai credit card, lagi best.
Kalau kes aku ni payah sikit la nak online shopping pakai credit card sebab cardnya pun tuan tanah pegang. Kalau aku yang pegang pun, aku tak rasa aku sanggup nak bersoal jawab bila statement cc sampai nanti. Berpeluh sialll.

Menjak-dua menjak dah pandai direct transfer ni (oh yes, aku memang lembab. Orang lain berzaman dah guna, aku baru nak try test), macam sap sap soi.
Dari henbeg, ke perfume, ke baju, and hari niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ketibaan Yang Berbahagia Parcel..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kau mampu beli Clinique secara online?????



Pusing la satu dunia pun, kau takkan jumpa Clinique yang boleh online purchase.
Aku je boleh.
Hahahahahhaha.

Aku memang dah malas nak keluar ke mall dah.
Sebab aku takut aku keluar asalnya nak beli benda lain, sudahnya aku balik bawak menatang lain. Dah selalu sangat jadi macam ni. Nak pulak sales-sales kat kaunter ni pakai ubat pelaris ke apa gamaknya. Selalu benar aku plan nak beli 2 barang tapi bawak balik 5 barang. Pastu sampai rumah sesal. So now, semua benda aku nak beli online so that, aku boleh buat decision dengan takpayah di-influence oleh sesape. Yang paling best takyah keluarkan berpuluh-puluh dalil kenapa-aku-mesti-beli-menatang-ini kat En Wan. Skang dia kena pasrah. Bukan redho ye, bak kata Lisa Surihani redho tu ikhlas. En Wan takkan pernah ikhlas kalau tengok aku beli barang beratus-ratus sekaligus. Jadi, dia kena pasrah aje lah. Nak marah pun tak boleh sebab barang aku dah beli. Yayyyy!!!


p/s : thank you to the reader sebab tolong belikan. Ngeh ngeh ngeh.
posted by aveo757 @ 6:53 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER