walk on wings, tread in air: Yeayyyyyyyy...dia sudah mariiiiiiii <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Yeayyyyyyyy...dia sudah mariiiiiiii
2011-11-29

Hari tu ada ramai yang email aku tanyakan pasal chocolate kat meja VIP kawen cousin aku. Tapi masa tu aku tunjuk kotaknya aje. Ni aku tunjuk isinya pulak.

Coklat ni home-made, ciptaan cousin aku bersama aweknya.

Don't worry, konfem sedap.
Dan sangat teliti dua-dua orang ni buat keje.

The 'pasu' tu coklat yang dibuat asing.
'Inti' tu rasanya mixture of karamel and choc. Maybe ada perasa lain, aku tak tau. Kena tanya dorang.

Kalau nak order, go direct to :

Wan 017-2992980 (cousin aku)
Jua 012-2899881 (awek dia)

email : jua.wan1985@gmail.com

*Free delivery for those living at Bandar Baru Bangi, Kajang, Serdang & Putrajaya.
*Other places (local and outstation) there will be some delivery charges.
*Order seminggu awal (dorang ni dah start dapat tempahan dari caterer-caterer tak silap aku, so kalau korang nak order kena cakap awal-awal so maybe dorang boleh buatkan untuk korang sekaligus)
* Harga, tanya sendiri.
posted by aveo757 @ 9:57 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER