walk on wings, tread in air: Yeayyyyyyyy...dia sudah mariiiiiiii <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Yeayyyyyyyy...dia sudah mariiiiiiii
2011-11-29

Hari tu ada ramai yang email aku tanyakan pasal chocolate kat meja VIP kawen cousin aku. Tapi masa tu aku tunjuk kotaknya aje. Ni aku tunjuk isinya pulak.

Coklat ni home-made, ciptaan cousin aku bersama aweknya.

Don't worry, konfem sedap.
Dan sangat teliti dua-dua orang ni buat keje.

The 'pasu' tu coklat yang dibuat asing.
'Inti' tu rasanya mixture of karamel and choc. Maybe ada perasa lain, aku tak tau. Kena tanya dorang.

Kalau nak order, go direct to :

Wan 017-2992980 (cousin aku)
Jua 012-2899881 (awek dia)

email : jua.wan1985@gmail.com

*Free delivery for those living at Bandar Baru Bangi, Kajang, Serdang & Putrajaya.
*Other places (local and outstation) there will be some delivery charges.
*Order seminggu awal (dorang ni dah start dapat tempahan dari caterer-caterer tak silap aku, so kalau korang nak order kena cakap awal-awal so maybe dorang boleh buatkan untuk korang sekaligus)
* Harga, tanya sendiri.
posted by Diana Ishak @ 9:57 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER