walk on wings, tread in air: Hadiah apa nak beli <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Hadiah apa nak beli
2011-11-29
Advertorial post.
Post baru kat bawah.


Dari kecik lagi aku suka everytime Christmas.
Tak tau apesal.
Maybe sebab colorful kot.
And maybe jugak dulu time skolah, everytime cuti hujung tahun aku ikut nenek ke Singapore so some of aunty-aunty aku mix marriage, jadi aku adelah antara yang join sekaki hiaskan Christmas tree.

 

Kek Sabrina buat untuk Christmas.
Dem yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Tergamak kau pos kat wall aku gamba kek ni ye, Sabrina??
Series terliur!

Terus aku jadi bersemangat nak "celebrate" Christmas this year.

Actually tetiap kali nak Christmas, aku sangat lah excited gi shopping.
Kebetulan wedding anniversary Mak Aji adelah on the 25th of Dec, of cos akan celebrate punya.
Jadi semakin bersemangat lah aku bershopping.
Best shopping time Christmas ni bukan apa, dah la sale berganda-ganda, pastu gift-gift semua best-best.
Yang paling best adeah wrapping dia sangat pelbagai.
Geram-geram aku tengok wrapping paper dia.

 

Agak-agak kalau tahun ni aku hadiahkan diri sendiri Samsung Galaxy SII melampau ke tak?



Ni semua sebab video demo ni.
Kuang hasam betul.

Masa aku pakai HTC touch screen dulu aku dah bersumpah takkan beli any touch screen phone dah sebab HTC yang aku pakai dulu sangat sux. But lepas tengok Samsung Galaxy SII ni aku rasa macam minat balik nak guna touch screen. Henfon aku yang mula-mula pun Samsung tapi yang flip punya. Dulu semua dok la pakai Nokia. Aku pakai Samsung semua buat tak layan je. Skarang aku tengok semua gelupur nak ambik Samsung.


Ok yang ni memang sangat best.
Ini aku sangat-sangat konfem takde dalam BB.
If only BB ada this application, dah selamat dah aku instruct dia "Galaxy, bukak blog aku. Type ni - bla bla bla bla bla..."
Settle!
Takyah aku type-type entry dah.
Sambil terbongkang atas katil pun boleh siap tigablas entry sehari.

Aku rasa dalam entry sebelum-sebelum ni aku dah explain ciri-ciri Galaxy SII ni.
Yang aku belum bagitau adelah harganya.
Now, this slim and vivid smartphone korang leh dapat dengan harga just RM1,899.00!

Bunyik macam mahal.
Tapi kalau is memudahkan keje, ape ade hal nak angkat 2 bijik!
posted by aveo757 @ 10:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER