walk on wings, tread in air: Book cepat, kalau tak, tido lam keta je. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Book cepat, kalau tak, tido lam keta je.
2011-10-14
As-Salam kak di ,

saya silent reader jer blog kak di....saya nak mintak tolong kak di iklan kan unit studio saya kat Tiara beach resort ,sempena nak hampir cuti sekolah ni..so tempahan dah dibukak....harga rm150 jer semalam, harga hari cuti, hari biasa rm120

***********************************************************************

TEMPAHAN UTK CUTI SEKOLAH DIBUKA SEKARANG !

JOM PI TIARA

Kami menawarkan satu unit studio di Tiara beach resort, Port Dickson utk disewa pada kadar bajet.
Bilik dilengkapi :

-2 super single beds
-aircond
-kettle
-TV
-mini fridge
-microwave
-sandwich toaster
-basic furniture

-nice view
-waterpark view (klik sini : spt dlm gambar di website saya)
-facing pavillion stage..

RM150/nite (hari cuti/weekend)
RM120/nite (hari biasa)

diskaun utk penginapan 2 mlm!

SYARAT2 :

1.deposit diperlukan utk jaminan tempahan.Deposit tidak dipulangkan jika pembatalan tempahan kurang seminggu sebelum tarikh tempahan.
2.unit ini adalah unit persendirian,sarapan pagi tidak disediakan
3.dilarang memasak di dalam unit ini dan membawa makanan tidak halal


sms for booking
ana-019-2616765
posted by aveo757 @ 12:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER