walk on wings, tread in air: Jam <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Jam
2011-10-13
From: Nadya Harun
To: "aveo757@yahoo.com"

Sent: Wednesday, October 12, 2011 12:21 PM
Subject: Salam Kak Di.....

Assalamualaikum kak di....

Saya adalah pembaca setia entry2 & update k.di... but i'm your silent reader all this while...

by the way, byk jugak saya nampak kak di tolong iklan kan brg2 utk dijual kat blog kak di yg hot kebaboom tuh..hehhee...finally saya pun terpanggil utk mintak tolong kak di iklan kan brg untuk dijual...kalau ada any charges, kak di just bg tau berapa yer....

actually saya nak let go satu jam Armani Exchange, my sis beli masa sale kat US, dia bg saya tp bila pakai kt tgn saya rasa mcm kecik pulak kt tgn saya ni...maybe saya prefer jam yg muka nyer agak besar...hehhee...finally dari tak pakai langsung, saya decide utk jual jer... masuk kat mudah.my berkali-kali manjanggggg kene reject...huhuhu... kot2 lar kak di boley tolong, tapi no hurry ye sis, take ur time, anytime kak di free lah....details item are as follows :


ARMANI EXCHANGE DRESS CRYSTAL WATCH AM3028
100% AUTHENTIC & NEW WITH TAG
RM 370

Case Diameter: 26 mm
Bracelet Length: 7 in. / 19 cm adjustable
Water Resistance: 50 meters
Display Type: analog
Band Color: silver
Dial Color: black
Band Material: stainless-steel
Clasp Type: jewelry-clasp
Case Material: stainless-steel
Movement Type: japanese-quartz
Comes in original watch box + warranty/instruction manual
* jam ni self-adjustable, ada link yg kita boleh bukak & pasang sendri ikut kesuaian saiz tgn kita

Yg berminat boleh email nhnadya@yahoo.com atau call / sms 017-3191 761



posted by aveo757 @ 2:40 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER