walk on wings, tread in air: Orang nak bagi hadiah pun taknak ke? Musti nak okkk. Musti! Musti! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Orang nak bagi hadiah pun taknak ke? Musti nak okkk. Musti! Musti!
2011-09-22
Advertorial post. Please scroll down for latest updates.




Ada jugak reader blog ni yang dah menang TALK-A-THON ni.


Syabas bete!! Syabas!!!

Kalau sesape nak join and dapat free voucher untuk shopping kat Forever21, Parkson, IKEA, TopShop, etc., tu kat atas tu step by step punya aku tepek untuk korang follow.

Senang je.

Jangan malu-malu.
Nak dapat hadiah takleh malu-malu okk.

Tak paham??
Takpe...aku explain lagi.


Untuk pengguna Xpax, U.O.X., S.O.X :

Buat tambahan 3 call setiap hari on top of average call yang korang buat dalam bulan lepas. Maksudnya kat sini kalau bulan lepas average call korang dalam sehari adelah 5 panggilan, maknanya korang kena buat call 5 + 3 SEHARI.

Macamana nak tau average call korang bulan lepas? Just dial *118# to find out.


Pengguna baru Xpax, U.O.X., S.O.X :

Just buat 3 panggilan sehari. Done. Takyah check kat Celcom average call ke apa ke sebab sah-sah korang takde bil bulan lepas punya.


Celcom Broadband

Buat salah satu je cukup :

- beli plan tambahan (1GB@RM15, 5GB@RM50)

- hantar 20 sms SEHARI menggunakan broadband korang

- upgrade your package (eg. Celcom Broadband Lite to Basic, Basic to Advance, Advance to Pro)


Instanet :

Subscribe to any of Instanet Daily (RM5), Instanet Weekly (RM18) or Instanet Monthly (RM50)


posted by Diana Ishak @ 12:11 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER