walk on wings, tread in air: Orang nak bagi hadiah pun taknak ke? Musti nak okkk. Musti! Musti! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Orang nak bagi hadiah pun taknak ke? Musti nak okkk. Musti! Musti!
2011-09-22
Advertorial post. Please scroll down for latest updates.




Ada jugak reader blog ni yang dah menang TALK-A-THON ni.


Syabas bete!! Syabas!!!

Kalau sesape nak join and dapat free voucher untuk shopping kat Forever21, Parkson, IKEA, TopShop, etc., tu kat atas tu step by step punya aku tepek untuk korang follow.

Senang je.

Jangan malu-malu.
Nak dapat hadiah takleh malu-malu okk.

Tak paham??
Takpe...aku explain lagi.


Untuk pengguna Xpax, U.O.X., S.O.X :

Buat tambahan 3 call setiap hari on top of average call yang korang buat dalam bulan lepas. Maksudnya kat sini kalau bulan lepas average call korang dalam sehari adelah 5 panggilan, maknanya korang kena buat call 5 + 3 SEHARI.

Macamana nak tau average call korang bulan lepas? Just dial *118# to find out.


Pengguna baru Xpax, U.O.X., S.O.X :

Just buat 3 panggilan sehari. Done. Takyah check kat Celcom average call ke apa ke sebab sah-sah korang takde bil bulan lepas punya.


Celcom Broadband

Buat salah satu je cukup :

- beli plan tambahan (1GB@RM15, 5GB@RM50)

- hantar 20 sms SEHARI menggunakan broadband korang

- upgrade your package (eg. Celcom Broadband Lite to Basic, Basic to Advance, Advance to Pro)


Instanet :

Subscribe to any of Instanet Daily (RM5), Instanet Weekly (RM18) or Instanet Monthly (RM50)


posted by aveo757 @ 12:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER