walk on wings, tread in air: Top up barang untuk raya <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Top up barang untuk raya
2011-07-14



Siapa perasan ada satu iklan baru kat sidebar aku ruangan accessories?

Iklan paling atas sekali tu adelah iklan untuk branded items (mostly). Kebanyakkannya adelah handbags, tapi ada jugak kasut, watch, and other accessories.

Buku cerita pun ada.

Antara barang-barang yang diiklankan.....





Akak-akak nak raya ni boleh la top up apa-apa yang patut dalam lemari tu.
Abang-abang pun boleh la buat kebajikan tolong top up kan barang-barang cik kak.

Aku dah window-window shopping kat blog budak ni sejak semalam. Hari ni pun window lagi. Kalau esok aku masuk lagi, haaaaaaaaa itu petanda la tu.

p/s : hmmm..camana ye aku nak buat En Wan terbukak website budak ni.

posted by aveo757 @ 10:50 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER