walk on wings, tread in air: Ada problem tak rumah busuk sebab bela kucing? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ada problem tak rumah busuk sebab bela kucing?
2011-07-16




Kak Di,

Kinda mintak pertolongan kak Di. Bole post tak kat blog kak Di if kak Di free.

Benda ni sgt bagus utk parents yg stress, migrain, umah busuk sbb bela kucing and ekceli sy gunakan ni utk anak sy sbb dia ada bronchitis. Now, lima bln pakai..dh 4bln dia dh takde kena serang semput dh. If ada tanda2 nak demam n selsema, sy akan pasangkan the whole night time tdo n psg kejab time kemas2 umah. Alhamdulillah,tak melarat spt sblm ni
jd sy nak share benda best ni ngan parents lain. Maybe ramai biasa tgk kat JJ benda alah ni tp JJ jual mesin sj if x silap Rm150 gitu.

Tp yg bt elok bkn mesin ni alone tp dgn minyak terapi dia.

Sy jual mesin dia + 250ml mnyak terapi dia Rm160 shj.

If kak Di bole tlg advertise, terima kasih byk2.may Allah bless u kak Di :)

posted by aveo757 @ 12:36 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER