walk on wings, tread in air: Winners <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Winners
2011-06-23



Jawapan soklan semalam :

1. 3 orang adik-beradik
2. 3 kali pregnant
3. Pink
4. Wan Muhammad Redza Farrel / Wan Muhammad Rayyan Akmal


No. 1 semua jawab betul.
No. 4 pun semua betul cuma ada yang tak tepat and bukan nama penuh.

But ramai kantoi kat soklan 2 and 3.

Mungkin konfius pregnant dengan deliver.
Deliver je 2 kali.
Pregnant 3 kali.

Kaler lagiiiiiiiiiiiiii ramai orang konfius.
Aku sebenarnya suka PINK, green apple ni aku pun tak tau mana datang. Maybe masa aku baru start-start blogging, aku baru beli keta kot, so aku ikut kaler keta aku. Mungkin now aku kena tukar nama aku titanium grey pulak.

Aku sebenarnya boleh je pilih kaum-kerabat aku as pemenang, sah-sah dorang tau semua jawapan. Tapi aku rasa this is the time aku bagi peluang orang lain sama. Sebab tu aku buat the contest padahal takyah contest pun bolehhhhhh. Cuma aku nak be fair to all. And 8 orang jawab betul tu aku serahkan pada pihak tertentu untuk pick.

Yang dah dapat email, PLEASE TAKE NOTE THAT ITU BUKAN WINNING NOTIFICATION, cuma invitation saje. Winners bukan aku yang inform.

Thanks.


posted by aveo757 @ 12:29 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER