walk on wings, tread in air: Quick <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Quick
2011-06-13




Ok yang ni quick update sebab aku memang tak sempat nak respond kat sorang-sorang.
Kepada yang ada email aku tanya if aku dapat ke tak their previous email, request utk iklankan kat blog, YES. Aku dapat. Cuma seriesly aku sangat busy lately. Kalau update blog pun kul 1-2 pagi. Working hours memang aku busy sikit. Kalau sempat aku mengelat la sejam dua update apa-apa yang patut.

Ni masih ada lagi 44 emails dari bulan-bulan lepas pun tak terbuat lagi.
Minta sabar ye, insyallah ada masa aku buat slow-slow.


BTW, siapa ye hari tu ada tanya pasal nak carik homemade red velvet cuppies area Subang Jaya/Shah Alam, ok korang boleh gi SINI. Nama dia Sharina. Auwwwwww!

Chics.
Nama dia Chics.

Ok sambung buat keje.

posted by aveo757 @ 11:27 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER