walk on wings, tread in air: Quick <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Quick
2011-06-13




Ok yang ni quick update sebab aku memang tak sempat nak respond kat sorang-sorang.
Kepada yang ada email aku tanya if aku dapat ke tak their previous email, request utk iklankan kat blog, YES. Aku dapat. Cuma seriesly aku sangat busy lately. Kalau update blog pun kul 1-2 pagi. Working hours memang aku busy sikit. Kalau sempat aku mengelat la sejam dua update apa-apa yang patut.

Ni masih ada lagi 44 emails dari bulan-bulan lepas pun tak terbuat lagi.
Minta sabar ye, insyallah ada masa aku buat slow-slow.


BTW, siapa ye hari tu ada tanya pasal nak carik homemade red velvet cuppies area Subang Jaya/Shah Alam, ok korang boleh gi SINI. Nama dia Sharina. Auwwwwww!

Chics.
Nama dia Chics.

Ok sambung buat keje.

posted by Diana Ishak @ 11:27 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER