walk on wings, tread in air: *(^*%&^$^#%$ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


*(^*%&^$^#%$
2011-06-01



Hi All,

Korang carik apa haaaa kat sini haaaa, kuar masuk kuar masuk haaaaaa??? (tonasi Nasir Bilal Khan plis).

Aku kan, sebenarnya tak tau if aku harus continue blogging di blog ni or kat blog lain.
Tapi blog tetap blog la.
Cuma aku bercadang nak buat sesuatu kat blog ni, tapi kalau aku tarik mana-mana entry/gamba, dah takde kenangan pulak untuk aku esok-esok.
Sebabtak abis-abis pikir pasal ni la maka aku tak berblog-blog.

Aku nak privatekan blog, tapi kalau aku dah private, macamana aku nak berlagak dengan beg-beg aku lepas ni?
Wakakakkakakkaka.

*PANGGGGG berdas-das*

Tapi kalau aku nak privatekan pun bagi aku settlekan publish semua request-request untuk iklan. Mintak mahap la banyak-banyak. Memang sejak start keje kat new opis, aku tekan gear speed ala-ala Volkswagen Polo. Sumpah takde masa nak baca blog apetah lagi nak update blog sendiri. Insyallah, aku try la curik-curik masa untuk settlekan amanah orang suruh iklan-iklankan ni.

Tapi tu la kan.....aku sebenarnya ada plan lain about blogging ni.

Haishhhhh.

Pening..pening...peninggggggg!!




p/s : tetiba dah jadi satu entry kan? Entry sampah.

posted by aveo757 @ 2:55 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER