walk on wings, tread in air: Uhuk uhuk uhuk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Uhuk uhuk uhuk
2011-05-18



Danielle has left a new comment on your post "Isu yang tak payah dibincangkan nanti kena tembak....":

Wow..semua penyokong kak d je yang bagi komen ni ye..korang apa nak kesah kak nak pakai tudung ke..nak terbogel ke, tu hak dia..biar jela laki dia yang berjawab dgn tuhan, dia dah prepare awal2,dia kebal beb azab akhirat tuu..kang kalo tegur laki dia lak yang komen kang.. Jgn marah eh kak d, nasihat kasar ni. Leh terima kan?rilek kak d, rilek ;)

Publish
Delete
Mark as spam

Moderate comments for this blog.




See?
Senang je kalau nak tengok siapa yang makan cili.

Again, tang mana la yang aku cakap aku taknak bertudung tu.
Alahai...kalau lah aku boleh filter blog ni hanya boleh dibaca oleh yang bijak-bijak saje. If only..haishhh.

BTW, siapa yang tak boleh terima sebenarnya ni? *wink*

posted by Diana Ishak @ 11:55 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER