walk on wings, tread in air: Biar yang bijak sikit boleh? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Biar yang bijak sikit boleh?
2011-05-18



Haisssssshhh.
Ada jugak yang tak faham dengan apa yang aku maksudkan dengan entry sebelum ni.
Ada ke kata aku dengan orang kafir takde beza sebab aku kutuk orang bertudung.
Gila ke apa.

Eh len kali sebelum bagi pendapat kasi polish otak tu sikit boleh? Berkarat benau aku tengok. Simple mesej macam tu siap dengan explanation panjang lebar pun payah nak faham. Penat aku type sampai kul 1 pagi. Pun benak jugak.

Ke taknak cuba memahami sebab al maklom la, pendapat tu datang dari orang macam aku.

Senang citer macam ni la.

Kalau tak puas hati sangat, ko highlitekan kat mana ayat aku or maksud dari penulisan aku yang mengatakan aku menghina/mengutuk orang bertudung?
Ko carik sebaris je cukup lah. Pastu saman aku.

Aku belum gila lagi la nak kutuk orang bertudung.
Mak aku pun pakai tudung. Mak aku pun bukan pakai tudung labuh, tudung instant lagi.
Ada ke aku kutuk orang yang pakai tudung singkat? Ada?

Kang aku buat sumpah laknat kang, over la pulak.

Malas aku nak layan IQ-IQ tak berapa nak tinggi ni. Baik aku jual kain.



ni antara gmbr2nya.

nama kain ni Sutera Jacob Exclusive

harganya :
xde diamond : RM280
ada diamond : RM350

klo ada berkenan boleh la emel ke suterabatikt4@gmail.com.

setakat ni ada 5 pasang je. klo nk jenis kain sutera yang lain boleh request pihak kami cuba dptkan.

trima kasih kak :-)



Aku suka yang ni tapi kalau aku beli kang, satu hal aku nak sorok. Malas nak nak main hide n seek ngan En Wan lagi.





SELAMAT HARI RAYA!





posted by Diana Ishak @ 2:21 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER