walk on wings, tread in air: Does nipple color matter? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Does nipple color matter?
2011-05-27



Ada orang tag aku dengan cream penge-pink nipple.
Aku macam...kau dah takde benda lain lagi ke yang nak diproduce sampaikan benda-benda kecik like kaler nipple ko nak kecohkan?

Aku tak kisah yang menjual.
Tapi aku wonder kenapakah nak pink-kan nipple.
Kalau dark brown tak cantik ke? (eh, macam terbagitau pulak kaler nipple sendiri)

Kat saper je la yang ko nak tunjukkan nipple tu yang ko concern sangat pasal kaler?
Aku penah tanya En Wan dulu, pasal ni.


Aku : Bang, omputih nipple dia pink-pink kan?

En Wan : Kulit dia putih.

Aku : Kalau abang, suka kaler apa? (Dah seploh tahun kawen baru teringat nak tanya kan? Dah selamat dah pun dia balun).

En Wan : Rasa dia lain-lain ke?

Aku : Mana ada lain? Tapi Di baca-baca ada gak yang concern pasal kaler nipple.

En Wan : Agaknya kalau pink tu nampak cam fresh. Kalau hitam tu macam kotor sikit.


Amboi bang.
Ni sebenarnya bagi pendapat ke, perli aku??
Aku suruh isap tetek sendiri pasni kang.

Tapi nampak tak apa sebenarnya yang tersirat disebalik jawapan En Wan tu?
Dari jawapan dia tu aku rasa kebanyakkan lelaki kesah apa kaler nipple kau??
Tak tau la kalau ada yang kisah siap nak komplen apesal puting susu kau kaler koko.
Tapi aku rasa lelaki takde de fussy sampai macam tu sekali nak kelebet apa kaler puting kau. They're probably just happy to be seeing boobs.
Lain la saiz tetek. Maybe itu ada sikit kisah.
Tak pun tetiba tengok nipple kau kaler green apple. Haa, kauuu. Baru melompat. Silap-silap kejang.

Tapi kalau ye kisah, aku nak gak tau apa sebab pink lagi didambakan dari dark color.

Setau aku, nipple color ni has something to do with skin ton, tak pun hormon.
Kalau kaler dia pucat pun maybe ada sangkut paut dengan petanda cancer.
But to pink-kan puting susu yang berkaler koko adelah persoalan di situ.

Mengapakah nak beli cream pink-kan nipple???

"NIPPLE SAYA TAK PINK. SAYA OK".



Kreatif eh?




posted by aveo757 @ 1:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER