walk on wings, tread in air: Business info <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Business info
2011-05-26




SPANX



This is another option untuk slim dengan kadar segera.
Nama dia SPANX, bukan SPANK.
Kalau nak SPANX, boleh klik SINI
Kalau nak SPANK tunggu malam-malam kang.

Bak kata tokeynya, si Khairiah, spanx ini adalah untuk kontrol bahagian-bahagian yang kita rasa tak perlu ditunjuk kat orang ramai seperi peha yang menggeleber, perut yang terbuai-buai, bontot yang leper dan tetek yang hidup segan mati tak mahu.

Pendek kata, SPANX ni ala-ala PB. Cuma SPANX ni memang untuk instant shaper, PB tu tujuannya pelbagai.



Nak kecikkan peha?
Nak leperkan perut?
Nak montokkan bontot?
Nak besarkan buah dada?

Sila kontek kerryblogshop@yahoo.com atau klik link kat atas.


THE CAGE DECO



Untuk mereka-mereka yang suka hias rumah and collect barang-barang cute-cute dan colourful, boleh ke SINI

Nama kedai ni The Cage Deco dekat Seksyen 7 Bandar Baru Bangi.
Kalau jauh, beli je online thru website dia.
Barang-barang dia memang barang keperluan rumah cuma fokus dia adelah kepada elemen-elemen cute, cozy and simple but nice.

Boleh email ke tuan punya kedai watie_rose@yahoo.com or link kat atas. Pandai-pandai korang la.


LD's Shop

Tuan punya kedai ini yang gunakan nama Lexthary Dalova terus-terang cakap online shop dia masih baru. Dia baru berjinak-jinak nak buat bisnes online, so barang pun tak banyak lagi, website pun belum ada. Jangan nanti ada lagi anony-anony yang tak sayang mulut bagi komen 'Blog macam ni pun Kak Di nak promote ke?'. Bior le orang baru nak bisnes, takkan nak masukkan stok berpukal-pukal. Kalau ada demand, korang support, insyallah esok sape tau dia bukak kedai sebelah Jakel. Hambik kau.


Aku suka jumpsut ni. Tapi takat suka je la. Cara-cara badan aku kalau sarungkan dalam jumpsuit ni insyallah macam nangka.



Boleh ke SINI or email dia : mlestary_weirdo@hotmail.com


Beauteous Hijab

Kalau ada sesiapa yang nak tukar selera tudung, boleh la check-check kat SINI

Azryn nama tuan punya bisnes.

Memang banyak tudung-tudung budak ni jual, macam-macam kaler and kalau yang looking for tudung yang labuh cover dada but still look good, kat sini ada banyak. Yang gamba aku tunjuk kat bawah ni sebahagian je. Each of the tudung kat dalam gamba ni datang dengan various kaler.





Interested kalu, boleh click link atas or boleh call 012-6898840 (Azryn).


SAUNAMU


Ni mesti feveret semuaorang yang pemalas macam aku nak pi sauna.
Beli sendiri dan mandi waplah kamu setiap hari sukati nak wap berapa lama pun sampai terbako pun boleh.

Go to http://www.saunamu.com/kalau nak information lebih tepat and contact number.

posted by aveo757 @ 4:16 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER