walk on wings, tread in air: Soklan untuk dijawab <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Soklan untuk dijawab
2011-04-14



Ni ada reader blog ni mintak tolong kat semua.
Dia nak korang tolong jawabkan questionnaire. Questionnaire ni sempena nak buat report final sem. Dia nak present next week, so ada masa lagi ni korang nak tolong jawabkan.

Syarat :

1. Soklan adelah perlu dijawab oleh mereka-mereka yang duduk sekitar Lembang Klang je. Kalau dok Manir jangan suka-suka nak tolong jawabkan. Elok-elok budak ni ada harapan nak dapat A, terus kena repeat dua tahun.

2. Umur responden between 18-35. (Aiseymannnnnn. Aku kena jawab sama la ni???)

Lucky respondents yang jawab questionnaire lengkap (will be selected via random.org) will stand a chance to win RM50 worth of vouchers.

Ok semua.
Dah bersedia????

Klik SINI

posted by aveo757 @ 2:46 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER