walk on wings, tread in air: Kepada yang berkenan, fikirlah bukan dua kali, tapi doplohpat kali. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Kepada yang berkenan, fikirlah bukan dua kali, tapi doplohpat kali.
2011-04-14



Aku rasa aku banyak hentak kepala dia ni time kecik dulu la.
Dah besar ni aku tengok dah macam mental pun ada.

Yang aku heran tu kan, balik-balik aku yang dia tuju nak bagi semua sms-mms terencat dia ni.

Aku dapat sms ni time tengah sedap membuta. Dah la Ahad lepas Mak Aji gi JB tengok Ima, bila nampak sms dia masuk, kepala aku dah terpikir macam-macam jadik kat adik aku ni. Dia ni jarang sms kalau takde hal.

Sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??

SMS pantek.


Tang mana Ashraf Muslim dia ntah. Tang kulit awal-awal lagi dah out.


Ni baru sama!




Ni lagi macam sialllll


Muka series tak boleh blah. Aku tampa nak?
posted by Diana Ishak @ 8:57 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER