walk on wings, tread in air: Kepada yang berkenan, fikirlah bukan dua kali, tapi doplohpat kali. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kepada yang berkenan, fikirlah bukan dua kali, tapi doplohpat kali.
2011-04-14



Aku rasa aku banyak hentak kepala dia ni time kecik dulu la.
Dah besar ni aku tengok dah macam mental pun ada.

Yang aku heran tu kan, balik-balik aku yang dia tuju nak bagi semua sms-mms terencat dia ni.

Aku dapat sms ni time tengah sedap membuta. Dah la Ahad lepas Mak Aji gi JB tengok Ima, bila nampak sms dia masuk, kepala aku dah terpikir macam-macam jadik kat adik aku ni. Dia ni jarang sms kalau takde hal.

Sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??

SMS pantek.


Tang mana Ashraf Muslim dia ntah. Tang kulit awal-awal lagi dah out.


Ni baru sama!




Ni lagi macam sialllll


Muka series tak boleh blah. Aku tampa nak?
posted by aveo757 @ 8:57 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER