walk on wings, tread in air: Dari wanita untuk wanita <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Dari wanita untuk wanita
2011-04-14



Kepada wanita-wanita mengandung yang boring tak tau nak buat apa, meh reader aku ajak join contest ni.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Ni kedai dia. Aku ada tepek kat side bar jugak.


Tapi contest dia kat SINI

Ada 2 cara untuk join, satu kot FB, satu kot blog. Memandangkan dia email untuk aku letakkan kat blog, so aku cerita cara join ikut blog.

1. Tajuk Entry - 'Cute & Sweet Pregnant mummy' Contest.
Terbuka kepada semua ibu-ibu yang tengah mengandung dan yang beranak. Jangan risau if anda cukup cute untuk join the contest. Semua wanita adelah cute and sweet. Jadi semua boleh masuk. Penyertaan ni sampai 31 Mei, kalau tanda-tanda mengandung belum nampak tapi ko konfiden kau mengandung pun boleh la join.

2. Letak gambar diatas sebagai banner contest

3. Sila Like Fanpage Danita Maternity Online Store dan The Ladies Photographer

4. Masukkan gambar anda hendaklah tengah pregnant samada gambar baru ataupun lama yg penting vogue, cute dan ceria (pakai baju koleksi danita maternity adalah amat digalakkan).
Tapi kalau kali terakhir kau mengandung 34 tahun lepas, harap sedor-sedor la diri ye. Takkan nak join kot makcikkkkk.

5. Nyatakan nama penuh, preggy anak ke berapa dan tahun anda preggy.

6. Tag 3 orang atau lebih.

7. Selepas siap, hantar penyertaan anda dengan memasukkan link entry anda di bawah komen ini (komen box dia ye, bukan komen box aku)

HADIAH TEMPAT PERTAMA ADELAH RM300!


Dah tu?
Tak pahampaham lagi??

Skaranggggggggg jugak join!!!!!






p/s : cukup entry iklan untuk hari ni. Aku nak buat entry maki orang tapi lupa hari ni aku puasa. Esok2 lah.

posted by aveo757 @ 3:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER