walk on wings, tread in air: Hantu coklat <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Hantu coklat
2011-03-16



Daripada korang menghabiskan duit beli coklat kat Langkawi, meh sini masuk kelas buat coklat. Kalau rasa malas nak buat coklat sendiri, boleh beli je dari aunty aku ni. Please call her for more details.
(aku boleh je nak bagi explanation tapi kang terbabas-babas ke lain lak)


Boleh belajar cara buat cokelat bar.
Saiz kecil RM1.00. Saiz besar RM 2.00.
How small is small and how big is big aku tak tau. Tanya sendiri dengan tuan tanah.


Yang nak bagi cokelat as hantaran pun boleh order kat sini. Ini contoh coklat box yang Mak Aji order untuk sponsor hantaran Awang (adik En Wan). Oh, ye. Yang bertanta Awang tu dah kawen ke belom, jawapannya dah ye. Sesape yang frust, aku ada jual racun tikus.


Kalau korang nak order cokelat untk hadiahkan pada sesaper, nanti dia akan packkan dalam kotak-kotak macam ni. Kalau korang nak order cokelat sesaje nak makan-makan kat rumah, nanti dia packkan dalam tupperware je. So save cost kat situ.


Ni contoh kotak. Kalau nak window box pun boleh. Kau bagitau la Aunty Shikin masa order. Pandailah dia nak carikkan untuk kau.


Ni disnap masa kelas cokelat kat rumah dia. Lolly-choc.


Edible image pun ada. Nak print gamba ko pun boleh. Ni semua di-snap masa kelas cokelat.


Aunty Shikin and anak sedaranya. Chics, ko kenal tak yang sebelah kiri tu?


Ok ni info kalau berminat nak join. Selain choc, aunty aku ni ada buat cake and also fancy cookies. Tapi tak sure if cookies and cake dia buat kelas jugak ke tak. Tanyalah sendiri.

Contact : 019-2733031 (Aunty Shikin)


Note tambahan : Anak laki dia hensem.












posted by aveo757 @ 11:16 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER