walk on wings, tread in air: Jawapannya adelah ..... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Jawapannya adelah .....
2011-02-10



Tag dari Tuan Din.

Sorry sayangku, dah berzaman ko tag aku baru skarang aku nak buat.


PERIBADI

1. Saya adalah : anak kepada sepasang ibubapa yang soleh (makpak je soleh, aku tak), isteri yang tak berapa nak mithali tetapi performance tip top, ibu yang sangat penyayang cuma seminggu sekali je menampar anak tapi menampar suami everydayyyyyyyyy. I loikee.

2. Status : Married. Tapi kalau ko buat perangai, aku carik lain.

3. Kalu bukan si dia, pasangan saya adalah : Tiada pasangan. Kerana, si dia saje yang berminat nak tekel saya. Si lain semua hanya berminat nak melayan kote masing-masing. Kau ingat aku vogue kah bersusun orang nak ambik nombor giliran? Nak dapat yang satu ni pun berbagai kekdah aku lakukan untuk perdayakan dia. Kenal kat chatroom katakan, senang la nak goreng. Masa tu mana ada webcam-webcam ni semua, lagi la sedap aku goreng. Last-last, aku yang diperdayakan. Apa nak buat, mak dapat spesis yang visualnya boleh tahan, tapi audionya hazabbbb. Pasrah je lah nokkkk.


Macamana I tak terpedaya. U bagi gamba macam ni kat I. Of cos la I chentaaaaaaa.
Jahatnya kamu!! Jahatnya kamu!!!



But I know, u also sent the photo with purpose riteeeee? Siap mention "MY SPORT CAR" lagi. Boleh tahan poyo.


Aku tak banyak pilihan. Selepas ex-bf aku merejek aku (alah, gua pun tak hingin la!), memang si dia je la yang berani menekel. Tapi sekurang-kurangnya ada la jugak orang nak kat aku kan? Si dia tu lagi la takde pilihan okkkk. Mana yang dia nak semua taknak kat dia. Sebab tu akhirnya dia pilih aku. Kalau pilih orang lain balik-balik ko kena rejek. Pilih yang stok-stok model haruslah kau direjek. Kau ingat kau macho? Len kali kalau nak tekel model, tonasi kena betulkan dulu ye bang?

"Jom kita kuar gi makang malan?"

Kahhhhhhhhhhhhhhhh!

(ciri-ciri tak berapa mithali jelas terpancar di sini)


CINTA

1. Cinta pertama : Selalunya susah nak lupa sebab ini pengalaman pertama rasa cubit-cubit sayang, tepuk-tampar gurau senda, gelak-gelak manja semua. Tapi cinta pertama aku lagi susah nak lupa sebab bukan sahaja aku ditepuk, malah diterajang dan juga diback-hand. Tapi lepas tu dia pujuk aku balik dengan membelikan aku blueberry cheese cake. Sebab duit dah habis buat beli cake, makan untuk 3 hari aku yang bayar. Ceh! Romeo sengkek.

2. Jangkahayat percintaan paling lama adelah : 2 tahun 3 bulan. 6 bulan pertama je macam kat syorga. The rest macam neraka ketujuh.

3. Sifat Jejaka Itu : Boifren dulu tinggi dan kelakar TETAPI sangat-sangat drama queen lengkap dengan pakej poyo extravaganza tak boleh tahan . Dan juga hitam (eh macam aku tak la?). Dan juga sengkek sangat sampai kena mencurik purse aku 3 kali. Dan juga suka belagak anak orang kaya tapi makan balik-balik aku yang bayar. Dan everytime nak sem break suka call mak aku bertanya khabar buat-buat baik sebab nak tiket kapalterbang free.


KERJAYA

1.Cita-Cita Saya : Masa kecik aku memang dah berangankan dua benda - dokter and pakwe hensem (ye, aku kecik-kecik lagi dah gatal)

Nak jadi dokter. Mana ada orang letak cita-cita jadik tukang koyak tiket kat wayang kan? SEbab utama aku masuk PBSM pun sebab nak feeling-feeling jadik dokter. Pantang ada budak luka je aku sapu ubat kuning tu. Tapi bila meningkat dewasa, macam rasa tak berkenan pulak jadik dokter. (padahal tak layak). Mengorat dokter boleh? Dr SMS maybe?

Then, aku bercita-cita pulak nak dapat laki hensem. Biar takde duit beb, janji laki kau hensem. Sok-sok kalau sesak takde duit, suruh je laki kau jadi gigolo. Tapi gagal. Sebab gigolo takde yang hensem, harap buah kerandut je besar.

2. Saya Berusaha : Sorry, saya tak pernah berusaha. Saya pemalas.

3. Akhirnya Saya... : tetap berjaya. Wakakakakakka.


KISAH SAYA

1. Saya Pernah Mencuri : Tabung adik saya. Tapi saya ganti balik. Saya ganti dengan duit yang saya ambik dari wallet bapak saya. Kahhhhhhhhhhhhh!

2. Saya Pernah Pukul : Saya tak pernah pukul orang lain selain anak saya, tu pun saya bagi penampar je. Tapi saya selalu imagine bagaimanakah rasanya memukul cikgu PRS saya. Sebab dia gatal suka buat-buat nak buang habuk kat baju saya padahal nak sentuh tetek. Bini dia takde tetek kot.

3. Kena Tangkap : Saya cuma penah sekali je kena tangkap masa main polis sentri. Tu pun sebab Mak Aji panggil so saya terpaksa keluar dari tempat persembunyian.

Ingat lagi budak tu slow je jalan kaki takyah lari-lari pun nak tangkap aku. Bangga gila. Siap sengih-sengih. Gigi dah la rongak.


LIFE

1.Disco/Livebeng/karoke kenduri : Nak mampos aku pegi clubbing???? Terus Mak Aji lipat-lipatkan aku jadi club sandwich.

2. Movie : Every Friday nite berdating dengan En Wan layan movie. Tapi sejak ada Astro First ni, macam best je layan movie atas katil sambil makan twisties. Agak-agak movie macam sampah, bolehlah kita buat movie pulak sambil memakan something else. Eh.

3. Sosial : Nak berkawan boleh, nak jumpa-jumpa, NO. Sebab aku malas setakat nak jumpa kau sorang aku kena bersiap-siap gosok baju, mekap, nak tempuh jem segala. Nak get together dengan member pun aku malas. Aku memang jenis suka bergayut kat telifon, skype, YM rather than jumpa depan-depan. Melainkan nama kau Farid Kamil.


RANDOM

1. Seks sebelum kawin : Aku tak layan la seks-seks sebelom kawin ni. Kalau berdua-duaan di tempat yang sunyi tu selalu. Hahahaha.

2. Parti Politik saya Undi : Undi adelah rahsia.

3. SMS terakhir saya bertulis : Tak main la SMS. Gua BBM je skang. (patutla trackpad kau asik jem. Riak!)

4. Baju saya pakai today : Baju keje kerana saya sedang bekerja. Tapi stop kejap sebab saya perlu blogging, kalau tak nanti migrain. Bila migrain saya tak boleh keje. Bila takleh keje saya tido. Bila tido saya tak masak. Bila tak masak laki saya kena bawak saya makan kat luar.

Eh, macam best je migrain.


posted by aveo757 @ 2:38 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER