walk on wings, tread in air: Blog ini adelah blog yang menensionkan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Blog ini adelah blog yang menensionkan
2010-12-03



Ada some readers tanya kenapa aku publishkan comments dari someone yang rajin menghantar komen untuk setiap entry aku tetapi komennya adelah macam kesiyal.

Jawapannya adelahhhhhhhhh..............

























ADE AKU KESAH KALAU MEREKA NAK MENYIAL???


Don't worry guys (guys saje, girls sila dok jauh-jauh).
Aku bukan tak perasan komen-komen tu.
Cuma sometimes aku tersangatlah busy and cuma baca komen-komen ni dari email notification thru BB. Memang takde keje aku nak publish komen-komen or mebaca blog guna BB. FB dari BB je aku layan, yang lain bolayan.

So bila aku on laptop kadang-kadang sampai 2 hari baru aku publish those comments. Kalau dah banyak sangat comments takde de aku nak moderate satu-satu. Aku terus publish all. Maka, terpublish lah sekali komen-komen yang konon nak provoke aku tapi apekan day, aku dah immune.

Kalau kebetulan aku memang ada depan laptop tatkala korang bagi komen, aku akan publish terus. Ha, masa ni aku akan moderate. Sape yang aku perlu cantas, aku cantas.

Like aku pernah cakap dulu, ko nak komen apa pun silakan. Sebab tu aku buat moderate comments. Agak-agak lembaga penapisan suruh potong, aku potong lah. Kalau time aku baca komen tu aku rasa sifat kasihani aku tiba-tiba menebal, maka aku publish. Tulislah apa pun, yang sakit hati pun kau.
Life aku tetap berjalan seperti biasa.

Oh yes, to that so-called loyal readers yang everyday tak lupa meletak komen, tima kasih sebab baca blog aku. Blog aku ni bukan saje tempat melepaskan tension, malah tempat menambahkan tension jugak.

Mungkin lepas ni aku upgrade blog aku sebagai tempat melepaskan air. Oyeh!

posted by aveo757 @ 4:20 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER