walk on wings, tread in air: PREMIUM BEAUTIFUL <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


PREMIUM BEAUTIFUL
2010-10-28





Jangan tanya aaku apekah makna di sebalik nombor-nombor di atas. Sebab aku pun tengah bertanya-tanya pada diri sendiri, apekah mksudnya nombor 3 dan 8 itu.

Adekah baju ini mampu menganjalkan yang sudah menggelebeh?
Atau mengetatkan apa yang sudah longgar?

Untuk jawapan sila contact tuan punya kedai :



PREMIUM BEAUTIFUL

With Lifetime Warranty & Free Service

Ada Cash Rebate RM 225 sehingga 30 Oktober 2010.


Bayaran boleh dibuat secara tunai / kad kredit (12 bulan installment dgn 0% interest untuk pemegang kad OCBC / Hong Leong Bank / Ambank / RHB) & ansuran (untuk lembah Klang sahaja)


Untuk sebarang pertanyaan call Ain @ 012 3320725.

More stories @ http://mybutterflyjasmin.blogspot.com/



Lain-lain tempat aku tak berminat.

Peha : So far alhamdulillah, aku takde masalah selulit kat peha.

Bontot : Ni takleh buat apa. Bermacam-macam jnis urutan aku dah buat tapi bontot aku macam ni jugak, leper. Tapi kalau tuan punya kedai nak bagi aku try baju ni alhamdulillahhhhhhhhhhh. Mana lah tau kot-kot boleh transform jadi bontot Kim Kardashian ke.

Pinggang : Pun sama, takleh buat apa. Sebab frame aku memang straight kat pinggang. Kalau baju ni leh buatkan pinggang aku berlekuk memang respekkkkkkkk.

Perut : Ok, yang ni PENTING. Nak pulak lepas-lepas bersalin sok, ada kebarangkalian perut aku perlu diangkat everytime aku mencangkung, Kang tak nampak la bahagian-bahagian yang perlu disucikan. So, aku rasa baju ni mampu mengempiskan perut.

Tetek : Oh tapi yang ni tolong jangan dikempiskan okkkkkkkk. Ni penting. Walaupun bahagian-bahagian lain pun sama penting, tapi tak tau apesal, tang tetek ni aku terlebih concern sikit. Padahal En Wan buat pandang tak pandang je kengkadang. (kengkadang jee...).

Mungkin setelah beberapa minggu aku tersadai di hospital, lepas ni dia akan lebih memandang...
posted by aveo757 @ 12:34 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER