walk on wings, tread in air: Nervesssss <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nervesssss
2010-10-18



Pagi tadi subuh-subuh lagi dokter datang kejutkan aku nak ambik darah. Just in case kena operate kot, and dia nak tengok if ada organ badan aku yang dah damage ke apa ke. Gila seriau dengar statement jujur dokter tadi. Tapi seriau-seriau pun lepas dokter tu blah, aku sambung tido balik.

Kul 6.15am aku dah bersiap sedia, siap shave (kot la kena operate takde la satu OT terkesima dengan bulu belaan aku), siap shampoo (mana nak tau kang dibuatnya kena lepak lagi seminggu after bedah takde la berkerak kulit kepala aku tak berbasuh), now dah siap breakfast. Skang tengah lepak-lepak sambil menenangkan diri. Buat-buat je la tenang walaupun aku tau jap lagi ambik BP konfem mencanak-canak perginya.

Tu gambar-gamba semalam bersama si masam dan si tua. Dah lama tak landing sekatil, katil spital pun jadikkkkkk.

Harap-harap kalau tak operate today, aku dibenarkan balik. Tak tahan dowhhh dok sini dah naik bengap kepala gua. Dah la bilik air masam! Kat sini aku tak tau apekejadah basuh pad kat shower instead of kat toilet????

Aku rasa ada yang siap kencing dalam shower lagi sebab hancing pering aku masuk dalam tu. Dah la terpaksa aku tabur shampoo aku lebih-lebih nak kasik hilang bau. Kalau darah nifas ni laaa, adoyaiiii. Dah tau basuh pad dalam shower, clearkan la kasik bersih. Eventho dalam ni semuanya pompuan yang mungkin memahami keadaan kau, tapi aku tak berapa nak paham apesalla kau taknak hilangkan semua darah-darah ko dulu sebelum ko kuar dari shower???

Stress aku lama-lama dok sini.
Hari ni jiran-jiran aku semua balik. Aku je yang belum tentu boleh balik :(.

Taiklahhhhhh.
Aku tengah nerves gila ni okkkk.
Ok, aku harus baring dan tido.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone
posted by aveo757 @ 8:08 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER