walk on wings, tread in air: Danita Maternity <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Danita Maternity
2010-10-31




Nampak tak kat column MISC belah kiri ni ada iklan-iklan?
Ok, selama ni sesape yang mintak iklankan blog aku letak as entry kan? To be fair to you, aku rasa better aku letak kat column MISC tu so that lama sikit iklan tu di-displaykan.

Jadi sesaper rasa nak mintak aku tolong iklankan, sila la buat coding siap-siap. Aku ni bab coding memang GAGAL. Ko buat siap-siap, aku tepek je.




Ini information pasal DANITA MATERNITY :


Anda tercari2 baju pregnant secara online?

Jom layari www.danitamaternity.com

atau hubungi saya di

0193080948 danita,

fb Danita maternity,

email : danitamaternity78@yahoo.com


Baju yg sgt cute dan cantik tp harga yg sgt berpatutan …anda pasti puas hati 





Aku tak sure if dia ada bagi discount untuk bulk purchase or not, maka sila la berbondong-bondong masuk ke blog dia and tanya sendiri. Klik je kat iklan tu.

posted by aveo757 @ 12:05 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER