walk on wings, tread in air: Sorry... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sorry...
2010-09-30



First of all aku nak say sorry to Nora Abdullah sebab aku terlupa masukkan order lasagna dia for today. Padahal ye ye je aku konfemkan order dia malam tadi, last-last aku terlupa jugak. Aku just bagi kat Mak Aji order untuk those yang sms aku pagi semalam je. Bodo gila okkk.

Sorry ye Nora.

Next week akak hantar. Those yang nak order baked cheese macaroni or lasagna boleh buat order now, so that aku leh arrange for delivery/pick up next week. Hari Jumaat takleh deliver/pick up sebab Mak Aji ada huge order untuk spagetti.

Ni adelah contoh gamba yang aku baru snap jap tadi.

Pandangan jauh...

Pandangan dekat...yang takde beza pun kot.


Contoh lasagna yang dibeli dari Secret Recipe. Secret Recipe letak 3 lapis, Mak Aji punya version letak 4 lapis.


Baked cheese macaroni pada pandangan jauh...

Dari pandangan dekat


Ni lebih buat cheese macaroni tadi, aku telah men-request macaroni goreng. Aku makan 2 pinggan. Baru 2 pinggan....

posted by aveo757 @ 1:30 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER