walk on wings, tread in air: Kencing pun kena shoot betul-betul ok? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kencing pun kena shoot betul-betul ok?
2010-09-07



Weekend lepas aku gi jalan-jalan ngan En Wan pastu nak masuk toilet. Biasa la kan kalau dah masuk 6 bulan ni daya kemutan aku lemah sket, kejap-kejap nak terkencing. So carik la toilet. Dan jumpa.

Toilet tu, kat luar memang gah.
Dia punya sink gila punya berkilat, kau boleh sikat rambut takyah pandang cermin okk. Pandang sink dah cukup.
So aku masuklah dalam satu toilet ni sbb toilet lain penuh.

Cis, patut la toilet tu orang taknak masukkkkkkkk.
Air kencing boleh menjejeh-jejeh kat tepi toilet bowl! (tempat kita duduk tu).

Heran pulak aku, macamana air kencing boleh memancut-mancut kat tempat duduk??
Bukan ke ni toilet pompuan?
Kalau toilet ni unisex lojik la jugak. Mesti yang kencing tu kote dia takde tulang tu pasal air kencing terkibai-kibai. Tapi ini adelah toilet wanita okkkk. Wanita tak sepatutnya mempunyai air kencing yang berkeliaran di tempat duduk melainkan bijiknya terbuai-buai.

Nak kata keje budak pompuan bawah umur, tak mungkin. Secara lojiknya, budak pompuan bawah umur lagi la terdidik, lagipun bukan dorang akan masuk bilik air sekali ngan mak dorang ke?

Adekah keje bapok?? No komen. Teka aje.

Tapi kalau gini lah gayanya pompuan original mengencing, ko boleh bayangkan tak camana berkeraknya celah kelengkang dia??? Toilet pun tak reti nak jirus, inikan nak jirus pepek dia? Euwwwww sialpalis!

Time ni aku teringat pesan Mak Aji.
Dia kata, cantik macamana pun rumah, kalau toilet berdekir hancing pering, boleh tau la tuan rumah tu bersih ke pengotor.
Bersih ye..bukan cantik.
Bersih tu lain.
Cantik tu lain.
Janji bersih cukupla.

Ada satu rumah kat kampung Pak Aji, sampai skang aku teringat how bersihnya toilet dia.
Padahal jamban kat luar je.
Takdela cantik mana pun, dah nama pun jamban kat luar kan. Apa sangatlah yang ko nak expect selain dari baldi, gayung and sebijik jamban.
Tapiiiii sangat bersih okkkkkk.

Kalau balik beraya kat Muar (kampung Pak Aji), bapak aku ni mesti nak singgah semua rumah. Kalau ada 100 bijik rumah, 95 bijik tu semua sedara dia. So boleh bayangkan la macamana risaunya kitorang adik-beradik kalau perut tetiba buat hal. Bontot aku ni bukan sebarang-sebarang jamban dia leh on enable. Tersilap jumpa jamban, terus terbantut selera, minggu depan baru dia ada rasa nak keluar balik. Tu yang kejap-kejap aku sembelit tu. Lama sangat simpan.

Bila aku dah jumpa jamban makcik ni, memang tidak syak lagi.
Rumah inilah jadik port aku untuk kencing berak.
Cuma satu je la, nak berak tak berapa nak tenang. Sebab kau kena pegang pintu dia sikit sebab pintu jamban dia bergoyang-goyang. Orang yang ada skill menonggeng jurus ke patblas je boleh berak sambil menonggeng sikit ke depan sebab tangan kena sentuh pintu jamban.
Kau boleh???

Aku onnnnn.

Jangan tanya camne aku cebok dengan sebelah tangan memegang pintu.

posted by aveo757 @ 3:38 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER