walk on wings, tread in air: Random <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Random
2010-06-19



1. Dua hari lepas aku bleeding. Dr kata threatening miscarriage je. Reason adelah sebab aku lasak sangat. So, Dr cakap kalau boleh avoid long journey drive, jangan angkat barang berat-berat (aku tak angkat barang berat, tampung barang berat memang ada) and kalau boleh baring je.

Kalau dah asik baring je apekejadah la pulakkk. Laki aku ni pantang nampak aku baring okkkk. Bila aku asik baring, nescaya aku akan menampung beban yang agak berat lalu terjadiklah aktiviti lasak. Not a good idea Doc!


2. Semalam tengok baby, alhamdulillah healthy. Jumping around lagi. Dengan coolnya kaki menendang-nendang. Hmmm....naluri aku cakap it's a boy.


3. Kalau kita bunuh ulat bulu time-time mengandung ni boleh ke?


4. Aku terasa nak makan wadeh Uncle Asri kat depan jalan masuk ke Fasa 3/4 Bandar Baru Bangi. Tapi wadeh dia selalu sold out. Asal aku pegi mesti dah habis. Rasa cam nak terbalikkan aje gerai dia.


5. Ni apehal pulak En Wan dok mengkiss-kiss aku time aku menaip nih??? Tebiat kah?? Baru pukul 11.43 pagi ye, bang, Tolong jangan gelojoh.


6. Aku dah semakin malas nak update blog. Rasa macam nak stop blogging tapi time aku nak stop tu la selalu je datang idea-idea pengumpatan yang akhirnya menyebabkan aku update entry maki hamun panjang-panjang.


7. Apesal lately ramai nau yang hantar soklan cibai like 'SIAPA YANG AKAN MENGAHWINI MU?' kat wall FB aku? Ni virus ke apa?


8. Jiran aku ni poyo gila. Aku struggling gila babi nak meng-avoidkan diri dari mengadap muka dia. Kang terkenan kat anak aku tak pasallllllllllllll.


9. Bibik aku dah nak balik hujung bulan ni. Maid baru cuma nak datang lepas raya, so aku and En Wan telah men-decide supaya stop ambik bibik untuk sementara waktu, at least sampai lepas raya. Jawabnya, next month dia pi Japan sebulan lebih, aku ngan Redza je la kat rumah ni. Terkangkang-kangkang la aku men-settle-kan everything sorang-sorang. Tapi itu adelah jauh lebih baik dari kena mengangkang malam-malam.


10. Adik aku si Ima pun sibuk nak beranak jugakkk. Padahal si Jane tu merangkak pun belum. Aku insyallah bersalin 1/1/11, dia 31/1/11. Maka berteraburlah Mak Aji ke sana ke mari nak menjaga cucu. Tapi, kalau aku boleh buat C-sect, aku rasa nak sembelih tahun ni jugak lah.


11. Tadi try cukur bulu, dah tak nampak okkk. Perut sudah besar.

posted by aveo757 @ 11:46 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER