walk on wings, tread in air: Pesanan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Pesanan
2010-05-20



1. Aku tak jadi bawak laptop pi GC sebab aku pi bercuti, so kje-keje ni tolak tepi. Lagipun BB kan adaaaaaaaaaaa. Cewahh!

2. Aku rasa schedule aku kat sana tight, by the time aku sampai hotel balik, aku dah flat. Kalau aku gagahkan jugak mengupdate blog mungkin aku akan merepek-repek saje. Jadi, baik aku tido.

3. Tolonggggggggggglah doakan aku selamat pergi and balik. Aku ni dah la jakun tahap dewa bab kena naik katerbang ni. Aku paling pantang kat tempat tinggi dan bergerak-gerak contohnya katerbang. So,kalau anda adelah paramugari/pramugara ke GC malam ni, tolonglah bagi aku ubat tido atau hayun je penampar sedas kat muka aku so that aku pengsan, tau-tau je dah sampai GC. Oh, bahagia.

4. Kepada yang mengirim barang, insyallah aku carikkan. Aku janji carik, tapi tak janji jumpa. Sebab kalau aku tak sihat, konfem aku hanya melepak kat hotel room je. Nama kau nak suruh En Wan tu carikkan, kem salam je la.


Ok guys, kalau aku rajin, aku update from GC.
Kalau tak, baca je la balik post-post merepek aku sebelum ni.

Bye.


posted by Diana Ishak @ 12:58 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER