walk on wings, tread in air: Movie time <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Movie time
2010-03-05

Aku tengah tunggu movie nak start ni. Gila lembab. Ni mesti kes cari dvd tak jumpa ni.

Oh yes. Since en wan angkut redza sekali, so aku kena layan cerita yang mungkin takkan buatkan redza memekak ajak balik. Maka di sini aku bakal melayan niang rapik. Melepas nak tengok danzel washington.

Dah banyak dah orang kata citer ni best. Kalau tak bestttttttt siap la ahmad idham. Akan aku buat surat chenta kat blog ni.

Padahal kan, next week aku nak outstation, bakal tido sorang lagi. Tapi nak jugakkkk layann citer hantu. Takpelah demi shaheizy sam, aku gagahkan diri.

Oh yes. Tadi lalu depan kedai henfon aku pun start la buat drama akan kepayahan yang bakal aku hadapi bila kena pulangkan balik bb free ni next week. Susah nak reply irgent email la, susah nak ... Errrr aku tak tau apa lagi alasan nak bagi. Memang tu je la setakat ni pun yang aku pandai guna.

En wan macam dah agree nak benarkan aku beli bb bold. Tapi tak tau la kan sok sok dia buat perangai tak kasik pulak. Dia ni cukup rajin hilang ingatan bab-bab nak kuarkan duit ni. Padahal bukan aku mintak duit dia pun.

Takpe, akan aku keep warm pasal nak beli bb bold ni so that dia kekal membenarkan aku beli. Sebagai langkah permulaan...malam kang aku kangkang luas-luas sikit. Yeahhhhh!

Ok, cite dah start.

Laa..farid kamil pun ada ke dalam filem nih..?


Sent from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 9:12 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER