walk on wings, tread in air: Perlukah saya tolong anda mengeluarkannya? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Perlukah saya tolong anda mengeluarkannya?
2010-02-28



Hari tu aku gi ambik result ciPap Smear kat hospital. En Wan temankan sekali. Dia ni mana kasik aku merayap sorang-sorang. Mana pegi mesti dia ikut sekali. Nak lagi kalau aku cakap nak gi check pepek ke, tetek ke, sibuk camana pun dia nak ikut gak.

Alhamdulillah, takde trace of malignancy dan segala kuman-kuman serta yis yang merbahaya.
Jadi, tak dapatlah aku jadik model any produk keputihan. Aku dah get ready je nak buat demo. Apakan daya, takde rezeki korang nak tengok hasilnya. Ngahaha.

So dah alang-alang jumpa gynea tu, mulut ni pun gatal la tanya soklan. Dan takde benda nak tanya kan..

Aku : Dr, we have been trying for almost 4 years tapi tak dapat-dapat pun. Apa problem dia?
(padahallllll sendiri la tau apa sebab dia kan)

Dr : Ok, since Pap Smear yo ok, come I scan u dulu.

Dan scan-scan semua dan hasilnya rahim aku clean and clear.

Dr : Ok, since you kata period you on time, scan pun kita dah try and result ok. Kita kena try tengok husband pulak la.

En Wan : Saya kena check apa?

Dr : Bila last bersama isteri?

$*&%*^$*%&%*%*&%*$.
Part ni kena ditapis. Kang ada yang baca blog aku sambil gentel telo.

Dr : Ok, I bagi u this container. Malam ni kena puasa lagi. Esok, you kena kuarkan. No blow, no soap. Keluarkan kering. Tau kan?

Aku : Kering tu macamana?

Aku pun tak tau apesal aku yang sibuk nak tanya padahal soklan tu untuk En Wan. Pastu aku tengok muka Dr tu semacam je. Macam muka orang terkentut. Cuak. Seb baik En Wan masuk line..

En Wan : Masturbate la kan?

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhh terrelllll rupanya laki aku ni. Tau je masturbate segala.
Jarang gila aku dengar En Wan kuarkan word ni. Jarang.
(maknanya aku telah melaksanakan tanggungjawab dengan baik sekali! Sila bagi standing ovation)

Dr : Esok pukul 5pm keluarkan. Dan terus datang sini. Kita buat test on the spot.



Takde keje aku!!!!!
Saya saje je nak test ilmu perubatan Dr. Bukan series punnnnnnnn.
Lagipun saya rasa laki saya dah lupa kekdah nak masturbate ni.
Saya memang tak ajar dia buat benda-benda lagho macam ni. Kalau dia nak buat sangat pun, saya tak pernah kasik dia gunakan tangan sendiri. Wakakakakaka.

posted by aveo757 @ 1:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER