walk on wings, tread in air: Mood <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mood
2010-01-27



Aku rasa lately ni aku lemau.
Lemau dan serabut.

Everyday aku kena carik mood so that aku boleh terus buat keje macam biasa. Kalau nak cakap pasal mood, memang lately takde selera nak buat apa pun. Maybe sebab aku dah terlampau penat. Terlampau banyak berfikir. So mood nak buat apa pun dah hilang.
Walaupun sometimes mood yang aku dapat tu didn't meet my expectation but at least aku dah cuba and aku takkan benti dapatkan mood tu.

Tadi sorang lagi reader tanya how come aku macam takde problem, hari-hari macam senang hati.

Cehhh.

Mana ada orang senang hati everyday?
Orang paling kaya dalam dunia pun ada masalah ok.
Kalau takde masalah duit macam kita yang ala-ala ni, diorang mesti ada masalah susah nak tido sebab dok pikir entah esok lusa dia kena culik dek kerana terlampau kaya.

I am not strong.
I am just pushing my limits.

Aku ada way of handling my own problems.
Selalunya aku akan tulis email untuk diri sendiri or sned message kat FB untuk diri sendiri. Kat situ aku akan emo seemo-emonya pastu klik send.
Lagi dua tiga hari kang, aku delete la.

Kejap tadi, aku dah semangat nak buat keje.
Bukak beg sekaliiiiiiiiiiiiiiiii bateri laptop tertinggal kat opis.
Dan skarang aku rasa sangat gampang.
Sebab dah 2 minggu ni aku macam bengong, ntah apa yang aku pikir, balik-balik tertinggal barang kat opis.

Seb baik la yang tergantung kat dada ni tak boleh tanggal.

Ok now, aku nak pi opis.
Sambil membawa kereta macam cilaka bodoh.

Babi lah.

posted by aveo757 @ 8:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER