walk on wings, tread in air: Alone <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Alone
2010-01-26

Schedule aku yang sebenar-benarnya telahpun bermula.
Travelling.
Talking.
A lot.
Maybe sebab tu la aku ni manjang je sakit tekak. Cakap tak berenti-renti.

So today aku kat Nilai, Tanjong Malim and now here I am, Ipoh.

Dan sangat berbangganya aku bila for the first time aku boleh access to the internet dari bilik dengan menggunakan LAN cable. Selama ni aku dok melepak kat lobby sebab LAN port aku takleh guna. Jadi, saya sangat berbangga dan juga macam sakai tak penah jumpa laptop dari petang tadi tak benti-benti. Bak kata pepatah mat rempit 'Barang baru memang sedap'. Saya sangat menyokong pepatah ini.





Aku rasa mamat ni saje nak test aku.
Ni mesti blog reader aku ni saje nak tengok if aku leh dibuat stok geli-geli.
Semalam ada gamba dia, today takde.

Tapi, kalau betul la orang jenis macam ni memang ada kat dunia, pada pendapat aku, pertamanya, dia memang banyak duit. Macam takde hal la kan berapa ko nak cakap, aku bayar. Janji ko lepak ngan aku yamcha yamcha.

Keduanya, aku rasa orang jenis ni sumpah tak hot dowhhhh.
Sampai takde orang nak teman dia berjalan, nak kena upah bagai. Kesian.

Dah la, malas layan. Aku nak pi JJ jap, carik benda nak makan.

Makan kenyang-kenyang biar aku nyenyak tido tak jaga-jaga sampai esok pagi.
Sebab aku memang ada masalah tido sorang kat hotel.
Kang mula la imaginasi aku melampaui jangkaan.

Tetiba aku teringat collegue aku cakap dulu dia pernah tido satu hotel kat Langkawi. Kalau kita hotbath, cermin jadi berwap kan? Bila dia kuar dari bathtub, dia nampak ada orang lukis gamba Fido Dido kat cermin bilik air. Padahal dok sorang.

Aku pun tak tau kenapa gamba Fido Dido.

Tu yang tadi aku mandi bukak pintu sebab taknak bagi dia berwap.
Tapi kawan aku cakap better ada cermin dari hotel yang takde cermin.
Kalau hotel tu takde cermin mesti something wrong dengan bilik tu kan?

Eh, apesal aku bukak cerita hantu ni?
Bukan ke aku yang kena tido sorang malam ni?

Shit.
posted by aveo757 @ 8:41 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER