walk on wings, tread in air: H.A.W.T <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


H.A.W.T
2010-01-15


From: Anonymous
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Thu, January 14, 2010 4:46:49 PM
Subject: [walk on wings, tread in air] New comment on There was a time in my life when I thought I knew ....

Anonymous has left a new comment on your post "There was a time in my life when I thought I knew ...":

I think u are just making this up. Mane ade orang chat mcm tu dekat fb..lagipun dan dan pulak diorang nak chat mcm tu bile ko discover fb ade chat rupenye..sebab padahal..bile ko log in fb, tak payah tau fb tu ade chat pon orang bole send chat msg to u..penipu gile..bajet hot...sudah la weh..

Ko mmg suke bajet hot ramai peminat la..aku tak paham betul..

Publish this comment.

Reject this comment.

Moderate comments for this blog.

Posted by Anonymous to walk on wings, tread in air at 4:46 PM (boring eh dok opis, maka blog aku jugak penghibur di kala kesangapan)


Dah lama aku tak layan komen-komen macam ni. Selalunya komen macam ni memang tak mendapat tempat kat entry aku, tapi disebabkan hari ni kebetulan pulak aku takde idea nak update blog so kira boleh la topik macam ni. Terima kasih ye bagi idea.


1. "Mane ade orang chat mcm tu dekat fb"

Konfius pulak aku dengan statement yang ni. Kalau aku cakap saje-saje tanpa bukti boleh la kot nak tuduh aku buat cerita. Punya la gigih aku printscreen and tepek kat blog bokti-boktinya still lagi nak kata aku buat ceritakah? Kot ye pun nak kata yang ko buta IT jugak, jangan la mengugat carta aku menjuarai kebutaan IT empat berturut-turut wehhh. Bahan bukti dah terang dan jelas pun lagi nak mendeny-kan ke hot-an aku.

By the way, mengikut pengalaman aku yang bajet hot ni, toksah kata kat FB, kat YM, kat MySpace (ni la gi la horror) lagi ramaiiiiiiiii yang chat macam ni. Disebabkan benda ni dah biasa terjadi so that aku malas nak layan. Like whatever je la kan. Kau je kot yang tak penah digoda kat chat.

Eh, kurang ajar pulak aku pagi ni.


2."bile ko log in fb, tak payah tau fb tu ade chat pon orang bole send chat msg to u"

Itu maciammm ka? Baru aku tauuuuuuuuuu.
Tapi apesal selama ni takde orang hantar mesej kat aku pun kalau betul still boleh send msg even aku offline? Mesej kat inbox banyak la, tapi chat belum lagi sebab aku manjang je offline. Oh maybe dorang pun tak tau kot yang kita still boleh hantar msg walaupun offline. Kan? Maknanya dorang pun buta IT, bukan aku sorang.

Tapi aku rasa elok lah aku tak dapat offline msg, sebab kalau aku offline but still dapat mesej tu petanda aku memang gila gila punya hot sampai offline pun orang carik. Iskk mendatangkan riak nanti.


3. "Ko mmg suke bajet hot ramai peminat la"
Errr... tang mana pulak yang aku suka bajet hot tu agak-agak ye. Rasanya, tak pernah pulak aku kata aku hot, tapi tu la kan, dorang ni yang asik kata I hawtt. So nak buat camne.

Tang mana la yang aku bajet hot ni. Takkan la takat mat rempit panggil 'sayang-sayang', 'eh jambu la u ni' pun kita dah rasa kita hot kottttt. Aku ni dah 32 dah pun. At this age aku dah dapat lebih dari perkataan ‘sayang’ so takat strangers panggil sayang tu apa sangat la nak dibanggakan. Lain lah kalau orang yang tak penah lansung dipanggil sayang, maybe gelupur jugak la sesekali kena panggil sayang. Kalau belum kawen dulu maybe rasa teruja jugak la dengan word sayang ni. Dah umur-umur macam aku ni, dah tak minat dah dengan hot ke tak hot. Aku minat carik duit je.

By the way, perlu ke rasa hot bila yang panggil sayang tu cuma budak-budak yang cakap pun manja meleseh-leseh tak bertempat? Macam tu pun kita nak rasa hot ke? Please anak –anak sekalian, sila ada taste ok?

Mungkin lepas ni aku kena tanya kat status FB adekah aku hot? Yes, good idea!

Tima kasih sekali lagi.
posted by aveo757 @ 8:44 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER