walk on wings, tread in air: Orang yang suka hantar mesej macam ni jarang nak tunjuk gamba dia, betul tak? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Orang yang suka hantar mesej macam ni jarang nak tunjuk gamba dia, betul tak?
2009-12-23



Menyampah aku baca mesej sent by one of budak dalam FB :

'I nak cilok gambar-gambar you buat modal melancap boleh tak?'

Takat nampak cleavage pun dah gelupur nak melancap segala.
Spesis macam ni kalau tengok DVD blue konfem melancap sampai tertanggal kote.
Apesal nak melancap pun nak bagitau orang? Motif?

Gila pervert.

Sebenarnya orang macam ni dia bukan heran sangat pun dengan gamba yang takat nampak lurah. Tapi saje je nak test kot-kot la aku reply 'Takkan nak tengok gamba I je? I ada webcam tauuuuu'.

Semua laki masturbate la. So ko tak payah nak let people know yang kau tengah melancap like aku kisah??? Aku ada a few good frens yang gila kamceng selalu buat joke macam ni bila aku tanya 'Tengah buat apa?'.

'Melancap'.

Well, that's different.
Coz aku dah kenal dorang in and out and aku tau dorang ni semua musibat selalu respond macam tu kalau aku tanya.

But this guy dah la aku tak kenal.
Tetiba je hantar mesej cam cilaka.
Apa ko ingat semua pompuan yang pakai dedah-dedah ni cool gila boleh diajak sembang 18SX all the time? Agak-agak la wei. Memang aku open to any topic. Tapi kau takde common sense ke, dah la ko tak kenal aku, tau-tau nak ajak sembang pasal melancap segala. Cuba la bagi mukadimah yang sedap sket kalau nak berkenalan. Kan dah tak pasal je aku delete ko dari frenlist. Tapi ko pun bukan kisah tak berkawan ngan aku kan, ko just nak carik bahan buat modal je. Apa kata ko lepak kat depan La Senza, konfem orgasma berganda.

Jenis orang macam ni, ko letak la gamba pakai apa sekali pun. Ko pakai kain batik dia cakap 'I suka ladies yang pakai kain batik, look so sexy'.

'I suka T Shirt you ni. Tapi kenapa the word BUM Equipment kat dada tu tak even eh?'.

'I suka u pakai baju kurung, seksi bila angin tiup'.


See the point tak?










posted by aveo757 @ 12:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER