walk on wings, tread in air: The kentut game <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


The kentut game
2009-12-22



Tadi aku masuk lift sekali ngan 3 orang mamat tah datang dari hutan mana ntah. Melayu. Age muda lagi mayabe around belasan tahun, tapi below dari 22 la kot. Sebab perangai dia bodoh gila so aku rasa maybe budak-budak lagi. Budak yang bodoh sangat-sangat.

Lift tu pulak antara lift paling lembab gila babi yang pernah aku jumpa.
Padahal aku nak naik tingkat 13 je tapi dia punya lama tu macam nak ke tingkat 346.
Ok la takpe.
Time tu pun pagi lagi.
So aku malas nak bentan-bentankan diri. Banyak lagi agenda aku hari ni.

3 ekor beruk ni boleh main lawan-lawan kentut ngan sendawa kat dalam tu!!!! Pukimakharamjadah.
Sikit tak respek aku ngan sorang lagi budak pompuan kat dalam tu.
Perasan dia kelakar sangat la game lawan-lawan sendawa. Sendawa kalau bau kuih batang buruk aku leh accept lagi. Ini bau dah macam muntah kucing.

Pastu dah sendawa tolak-tolak sama sendiri 'Dia sendawa, dia, dia'. Then gelak-gelak.
Eh, kalau nak berjenaka tu boleh tak yang kelakar sikit?
Kalau taraf ni punya lawak, aku lagi sanggup mengadap Man Belon tiga bulan.
Tapi takpelah, kenyang sangat kot, apa sangat lah sendawa kan.

Sekali kentut pulakkkkk.

Masa memula dia kentut tu, aku terus baca ayat Qursi.
Aku pun tak tau kenapa. Cuma kepala aku macam terasa-rasa dia nak pukaukan kitorang.
Pikir-pikir balik, pukau dengan kentut?
Aku teruskan je baca walaupun aku sendiri nak tergelak apehal la orang tu kentut aku serta-merta baca ayat Qursi?
Whatever, janji aku selamat.

Yang aku heran tu sikit takde malu ngan orang pompuan.
Boleh main passing-passing lak. Sini pret, jap lagi sana menyahut prot, pastu sini sambung pret. Eh bodoh la ok. Bodoh!!!!

Apehal eh ngan budak-budak ni punya la bangkainya perangai.
Series tak pakai otak.
Kot ye pun ko nak tunjuk ko selamba, takyah la sampai kentut pun selamba lepas merata-rata. Tu keparat namanya.

Sorry la kalau ko rasa apa yang ko buat tu dah habis kelakar. Rasa nak tendang lagi ada. Aku memang tak kuasa la nak pandang muka sekor-sekor. Saje je aku pandang henfon padahal tengah tahan muntah. Busuk pelentung. Makan bangkai tupai ke apa?

Pandai pulak mintak maaf bila aku nak keluar lif.

'Sorry ye...sorry ye...'
Sengih-sengih.

Aku libas ngan handbag ni kang melekat sorang-sorang kat pintu lift.

Sampai skarang aku terbau-bau lagi kentut dorang.
Camne nak makan nasik ni?????

posted by aveo757 @ 5:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER