walk on wings, tread in air: Merry X'mast Ho Ho Ho <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Merry X'mast Ho Ho Ho
2009-12-25

Pukul 3.30am tadi aku terjaga and terus bangun sebab kepala dah mabuk membuta dari kul 8pm tadi. Memang penat gila today. Padahal dah janji ngan En Wan nak kuar malam tadi gi bank la, gi beli barang la, siap berangan nak tengok Santau bagai, sekali kauuu aku disantau sampai tak bangun-bangun.

Today adelah Wedding Anniversary Mak Aji.
So, memang kena balik Bangi today jugak. Tapi lom plan nak buat apa. Maybe buat bodoh je. Sure berbulu je orang tua tu tengok anak-anak dia buat dek kat anniversary dorang.


Hadiah anniversary gua yang ke-11. Cantik, bukankah?
 

Tapi percayalah, beg duit itu lagi mahal dari duit yang ada kat dalam purse tu sendiri. Sedih aku tengok isi dalam purse tu. Banyak sampah dari duit. Minggu ni En Wan lupa nak letakkan duit. Aku pun tak teringat nak mintak. Maka hiduplah aku dengan selamba selama seminggu pegi sana sini dengan duit ada RM40 je dalam tu tak usik-usik. Aku ni pulak satu hal punya penyakit, keluar rumah memang tak check lansung purse ada duit ke tak. Main keluar je. Seb baik this week takde customer yang ajak pi lunch sama. Kalau takkkkkk. Memang saya lah yang kamu nampak tengah mencangkung tepi besen kat dapur tersebut.

Tapi satu pencapaian yang membanggakan bila minggu ni satu sen pun tak kuar dari purse aku. Wang terkumpul kekal RM40. Bila aku dengan bangganya bagitau En Wan duit aku tak gerak-gerak, dia reply 'Ok, so takyah tambah la kan?'

Yeah, right!



Mataku sepet sebelah. Inilah akibat dari selalu melihat lelaki tak pakai spender.


Redza : Ma, nantikan, nak Krismas kan, Santa datang rumah kitaaaaaaaa.


Aku : Santa bagitau nak datang ke?

Redza : Dia tak bagitau, tapi nanti dia datang. Kita tido dulu, lepas kita bangun kan, kita dapat present. Ija dah wish dapat basikal.

Ahh, sudah!!
Terus aku call En Wan bagitau mimpi ngeri ni.
Terpaksa la aku ngan En Wan jadi Santa semalam pi carik basikal.
Tapi since dia ikut sekali, so kitorang cakap Santa dah masukkan duit kat bank papa suruh belikan Ija basikal. Santa tak dapat datang sebab dia chicken pox.

Ini macam tetiap tahun kalu, kopak duit aku.





Ok, macam biasa, UJIAN AKHIR TAHUN.

Soalan ke-satu (bak kata Redza)
Which one gets more attention? Beautiful face or big boobs?


Beautiful face - Cun gilaaaaa.



Tetek gulai kawah - Gila.


posted by aveo757 @ 4:37 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER