walk on wings, tread in air: aku pun nak buat entry pasal 2012 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


aku pun nak buat entry pasal 2012
2009-11-21



Malam semalam layan 2012 kat JJ Bukit Tinggi.

Cerita dia sangat best.
Baru la ingat mati sikit kalau tengok cerita macam ni.

Tau pulak takuttt.

Balik dari movie, solat isyak terus buat solat taubat. Series aku ngeri.

Eh, tapi kan aku macam pernah dapat forward email long before cerita ni dibuat, about this ahli astrology entah apa nama dia yang memang menjangkakan something big and bad will happen to the world in year 2012.

Memang la tak boleh percaya sangat benda-benda tilikan ni.
Tapiiiiiiii kalau ko jenis yang banyak dosa konfem la gelupur kan.
Memang aku la yang sedang kegelupuran ni.

Tetiba terasa nak potong gaji lebih sket masuk tabung haji.

posted by Diana Ishak @ 8:18 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER