walk on wings, tread in air: aku pun nak buat entry pasal 2012 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


aku pun nak buat entry pasal 2012
2009-11-21



Malam semalam layan 2012 kat JJ Bukit Tinggi.

Cerita dia sangat best.
Baru la ingat mati sikit kalau tengok cerita macam ni.

Tau pulak takuttt.

Balik dari movie, solat isyak terus buat solat taubat. Series aku ngeri.

Eh, tapi kan aku macam pernah dapat forward email long before cerita ni dibuat, about this ahli astrology entah apa nama dia yang memang menjangkakan something big and bad will happen to the world in year 2012.

Memang la tak boleh percaya sangat benda-benda tilikan ni.
Tapiiiiiiii kalau ko jenis yang banyak dosa konfem la gelupur kan.
Memang aku la yang sedang kegelupuran ni.

Tetiba terasa nak potong gaji lebih sket masuk tabung haji.

posted by aveo757 @ 8:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER