walk on wings, tread in air: Short <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Short
2009-09-24



Selamat Hari Raya All!!

Ok first thing first.
Aku dah pindah rumah officially semalam.
Jadi, rumah adelah dalam condition tonggeng langgang.
Streamyx pun lom ada, jadi update adelah tiada hingga ke minggu depan (kott).

Kitchen cabinet aku baru nak pasang next week (kott).
Tapi aku dah pindah rumah. Bila dah habis makan nasik baru terfikir kat mana nak basuh pinggan mangkuk segala. Terasa diri sangat bodoh bulan ini.
Jadi boleh bayangkan tak betapa tongkangpecahnya dapur aku skarang?
So konfem takde open house raya kali ni (fuhhh! Lega)

Ikan En Wan dari 50 ekor tinggal 9 ekor je, akibat bertukar kolam.
Dari semalam dia tak bercakap-cakap.
Aku nak tegur pun takut.
Sedih betul En Wan tengok anak-anak ikan dia terapung je lam kolam.
Dah la sambil tengok ikan mati sambil dengan lagu raya, terasa syahdu je lam hati.

Semalam first nite tido kat rumah baru.
Dah la tido atas katil baru.
Pehh, memang terasa betul macam first nite.

Ok, gua nak buat keje.

posted by aveo757 @ 10:55 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER