walk on wings, tread in air: Short <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Short
2009-09-24



Selamat Hari Raya All!!

Ok first thing first.
Aku dah pindah rumah officially semalam.
Jadi, rumah adelah dalam condition tonggeng langgang.
Streamyx pun lom ada, jadi update adelah tiada hingga ke minggu depan (kott).

Kitchen cabinet aku baru nak pasang next week (kott).
Tapi aku dah pindah rumah. Bila dah habis makan nasik baru terfikir kat mana nak basuh pinggan mangkuk segala. Terasa diri sangat bodoh bulan ini.
Jadi boleh bayangkan tak betapa tongkangpecahnya dapur aku skarang?
So konfem takde open house raya kali ni (fuhhh! Lega)

Ikan En Wan dari 50 ekor tinggal 9 ekor je, akibat bertukar kolam.
Dari semalam dia tak bercakap-cakap.
Aku nak tegur pun takut.
Sedih betul En Wan tengok anak-anak ikan dia terapung je lam kolam.
Dah la sambil tengok ikan mati sambil dengan lagu raya, terasa syahdu je lam hati.

Semalam first nite tido kat rumah baru.
Dah la tido atas katil baru.
Pehh, memang terasa betul macam first nite.

Ok, gua nak buat keje.

posted by Diana Ishak @ 10:55 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER