walk on wings, tread in air: No wonder he managed to perform 17 times <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


No wonder he managed to perform 17 times
2009-08-01



Aku baru je baca article about this husband yang managed to perform 17 rounds in a day. Aku memang malas baca berita-berita macam ni, dah nak basi baru aku layan.

Satu benda yang buat aku terfikir masa memula baca, ape jenis kote la laki ni ada tidakkah kau merasa sebu mahupun melecet sampai 17 kali sehari ko belasah???
17 kali sehari beb, bukan tujuh kali.
Aku ni kalau 7 hari sekali pun rasa apehal kejap-kejap ko nak ni??

But series la, aku rasa kalau tak kerana black magic laki ni tak terdaya nak belasah sampai 17 kali sehari. Paling tak pun, dia mesti ada rasa kesian kat bini dia melainkan bini dia adelah sex machine.

But when Ustaz Hassan Din kata laki tu ada possibility bela hantu raya, walahweiiiii lagi la celah kangkang aku kebas membayangkan ko bagi bini ko buat dengan hantu raya???

Tu hantu okkk.
Hantu!!!

Gila punya laki.

Tapi yang buat aku lagi bertambah terkesima dan kagum bila Ustaz kata 3 kali sehari adelah normal.

NORMAL okkkkkkkk.
3 kali sehari adelah normal!!

Fuhhhh! Kena sorokkan article ni dari En Wan.
Kalau dia baca article ni, mau jadik alasan dia nak tuduh aku menderhaka engkar permintaan suami.

posted by Diana Ishak @ 11:36 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER