walk on wings, tread in air: Training DONE! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Training DONE!
2009-07-30



Training selesaiii!!!!!

Aku dah sampai rumah ni, sila jeles.

Aku lah orang yang paling berdada lapang hari ini.
Tak leh nak ungkapkan betapa leganya aku training 3 hari dah settle, the feeling tu macam baru lepas ambik paper Add Maths okkkk.
Fuhhhhh!!!

Boleh la melayan DVD yang beli sejak 2 minggu lepas tak sempat-sempat nak tengok.

Semalam, aku lunch kat this middle east restaurant kat Bukit Jalil.
Biasa la kan, kalau dah nama makanan pak arab ni dia punya portion macam nak bagi makan 3 hari. Konfem la tak abis walaupun pagi tu aku tak breakfast. Sudu dah la gedabak, macam nak rabak mulut aku menganga. Tapi aku lupa la nama kedaai, apa ntah ada Al-Al kat depan. Al-Diafah ke, Al-Daibah ke camtu la, pandai-pandai la google.


Macam muzium kesenian Islam kan? Tinggal takde pedang ngan the mummy returns je lagi.


Collegue aku ambik salad as starter. Nama aku nak makan sayur mentah ni jangan harapla.


Macam biasa..air mesti apple juice.


Collegue aku mintak teh arab letak mint. Punnnn aku belasah jugakkkk. Saper suruh offer kan.


Ni aku punya. Mendy Rice with BBQ Chicken. Jangan terpedaya okkk dengan gamba ni. Nampak je kecik padahal gila bapak punya besar ayam dia.


Tak caya ko tengok fries collegue aku, dah macam jari big foot dah aku tengok.



En Wan sedang melalui satu fasa penting dalam hidup dia iaitu EXAM.
Nak gelak depan dia time tengah study kang makan penampar lak aku.
So aku gelak je la kat sini.

Huahhuahhuahuahuahuah.

Kesian okk aku tengok dia mentelaah buku-buku kimia dia.
Aku nak tolong pun, al-maklum la aku pun bangang.
Jadik aku leh tolong teman dia je sambil-sambil bersedia jika dipanggil sekiranya khidmat untuk menghilang stress diperlukan.


Membaca buku bertajuk SILICONE.

Apa yang ada kat aku ni tak cukup besar lagi ke bangg???

Macam baju ketua pengawas skolah rendah aku je..



Takleh cerita banyak-banyak skang, kena tunggu dia balik tengok apa cerita.
Tadi dia call cakap "Wish me luck".

Berapa kali nak wish la??
Yang pagi-pagi tadi aku cakap "Buat betul-betul tau, baca ayat Qursi and penerang hati. Good luck" depan-depan muka dia, apa ingat aku tengah baca sajak??

Tapi aku layankan je la, orang tengah gelabah nak exam kan.

Sebelum letak phone dia pesan

"Kalau abang balik nanti muka masam, Di jangan bising-bising ok?"

"Ok."

"Kalau abang balik senyum-senyum, get ready tau"

"Makan luar ke..??" (suara gila happy)

"Tak...get ready untuk di-spank malam nanti..hahah"



Ada potensi aku dirogol malam ni tak agak-agak.???





Oh, abaikan soalan itu, aku pose hari ni, perut lapar, tu pasal kepala wengg.

posted by aveo757 @ 2:13 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER