walk on wings, tread in air: Ada masalah..?? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ada masalah..??
2009-08-25



I was in MOX this morning when this mat saleh greeted me with senyum yang macam hensem tapi sebab kau tak hensem otomatik otak aku rejek kau.

Dia tegur aku

Him : Hi, are you Malay?

Me : Yes.

Him : Wow...not bad.

Me : Err...why the 'NOT BAD'?


Aku taknak tulis apa reply dia.
But, apesal NOT BAD?

FYI, bulan puasa aku pakai baju kurung, so memang tak seksi lansung.
Tiada pendedahan cleavage berlaku di sini.

Benda ni mengingatkan aku kat ex-boss aku from this US company yang in a way macam puji aku but being a Malay, aku agak terasa jugak la when dia cakap 'You are not like a typical Malay...'

Apesal ngan Melayu?

posted by aveo757 @ 12:08 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER