walk on wings, tread in air: Tak payah test aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tak payah test aku
2009-04-20
Jumaat lepas agenda tengok movie kat Bukit Tinggi, layan Fast N Furious.
Tak penah aku tengok Fast N Furious 1 and 2, tau-tau bantai yang 3.
Tapi memang best. Agaknya kalau aku tengok dari 1 sure lagi best.
Agaknya laaaaaa.

Apa-apa pun, aku memang suka ngan hero filem ni.
Aku rasa Jumaat lepas aku dah mula jatuh chenta ngan laki badan berketak-ketak.
Selalunya laki jenis ni memang selalu masuk list paling last dalam senarai jejaka idaman aku.
Walaupun beliau tak berapa nak hensem, tapi dia macho, dan tak berlagak bagus.

At least takde la macam si Steven Seagal yang bajet macho tak penah kalah.
Dia bertumbuk ke.
Dia bercatwalk ke.
Dia beromen ke.
Rambut dia memang macam tuuuuu je tak ubah-ubah.
Memang hangin aku tengok hero ni.
Dah la muka lonjong.

"I'm the guy with the gun."
Apesal rambut ko se-pesen je bang?


On the way back home, berdua-duaan di dalam keta menyusuri highway yang tak berlampu, jangan lah disia-siakan situasi begitu dengan hanya berbual sambil mendengar mp3. Haruslah berbuat sesuatu yang lebih advance dan praktikal dengan keadaan sekeliling yang gelap.
Dah la anak tak ikut sekali. Suami pula lupa memakai spender.

Tapi adelah tidak manis kita bercerita di sini.
Cerita begini haruslah disimpan sahaja di dalam hati.
Walaupun saya tau anda semua sudah membuat cerita version masing-masing.


Team CEC Putra Heights


Kawan dia sebatu lagi anak aku dah standby tangan nak sep


Berlari sambil memandang ibunya yang suara tiada tolok tandingan menjerit bagi sokongan macamkan anak dia sorang yang bersukan.



Sabtu, hari sukan Redza.
Tahun ni tak best gila babi punya tak best.
Last year diorang buat kat Stadium Bukit Jalil.
This year diorang buat kat Sri Cahaya International School, buat kat padang, bertambah la itam kulit aku yang sedia itam ni.
Boleh la pulak lupa bawak cap.
Tapi kalau bawak cap bukannya aku boleh jadik putih dari orang lain pun.
Jadi, abaikan cita-cita itu.


Ni bapak dia punya keje. Anak dia ambik medal dia tak snap. Anak dia beratur ambik roti dia pi snap. Mana aku tak hangin????



Lepas sukan, Redza masuk colouring contest pulak.
Walaupun aku tau dia ni memang takde harapan nak menang, harap kat pensil kaler je yang lebih. Apa taknya, balik-balik aku jugakkkkkk yang kena kalerkan buku dia.


Dia ingat aku tak nampak agaknya. Aku suruh ko kaler, ko boleh pegi bertandang ke hulur ke hilir


Fuhhh, seb baik ada budak yang lagi gelap. Nampak la cerah sikit anak aku.
Muahahahahaha.



Petang, aku sudah collapse sebab migrain, kena panas.
Jawapannya adelah makan panadol dan membuta sampai ke petang.

Tengah syok tido En Wan kejutkan aku ‘Di, bangun. Jom gi IOI, beli TV nak?’

Apa ko ingat TV tu cam spender Hush Puppies ko, boleh beli tetiap minggu?

Tapi memang dia beli TV tu.

Lately ni, aku notice ramai benar strangers yang tetiba je muncul kat YM aku.
Lelaki atau pompuan aku tak pasti.
Mungkin jugak khunsa.
Tapi yang pastinya saiko.

Kadang-kadang dorang ni saje je nak kenakan aku. Macam aku tak tau.
Ajak siberseks konon.
Aku tau korang ni semua baca blog aku, and saje je la kan nak test aku ni camana.
Kalau aku letak gamba dedah-dedah tu maknanya aku ni boleh la takat nak buat stok geli-geli?

Sorry la ye, aku tak layan sibekseks.
Cyber adelah cyber, seks adelah seks, dua benda berbeza.
Aku belum gila batang lagi nak buat seks kat cyber.
So tolong jangan buang masa dan membodohkan diri dengan meng-test aku.

Madafaka.
posted by aveo757 @ 11:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER